PML nieuws!

PML nieuws!

Pike Masters Lures (PML) heeft inmiddels een fantastische range zeer goed vangende producten op de markt gebracht. Veel sportvissers zijn dan ook uitermate tevreden over de vangkracht van b.v. de Busterjerks,  de Toads en al het andere kunstaas van PML.



Ook aan de details, die net het verschil kunnen maken, wordt hard doorgewerkt en een voorbeeld van deze nieuwe ontwikkelingen zijn o.a. de FlexXhead loodkoppen die in plaats van een rughaak, met een soort van wokkel aan de softbait worden bevestigd. Een extra oogje aan de onderzijde van deze koppen zorgt ervoor dat er 1 of meerdere kleine subtiele takeltjes op de beste plaats kan worden aangebracht.

De FlexXhead heeft een “aqua”-dynamische vorm, waardoor de FlexXHead weinig weerstand ondervind in het water en is hierdoor uitermate geschikt om op stromend water in gezet te worden. Door de spitse voorzijde maakt de FlexXHead ideaal om met shads te trollen.De vlakke onderzijde zorgt er weer voor dat de FlexXHead tijdens het verticalen niet omvalt.

We noemden al eerder de inmiddels al legendarische jerkbaits die door PML verdeeld worden en dat is de Buster Jerkserie. Ook aan deze serie wordt nog steeds gesleuteld en wel in die zin dat zelfs voor zeer speciale toepassingen verbeteringen worden aangebracht zodat ze zelfs op de meest moeilijke wateren kunnen worden ingezet.

Een voorbeeld is de nieuwe “Buster Shallow”,  een lichte variant van de “gewone” Buster Jerk, die met zijn 15 cm lengte, 75 gram weegt. De “Buster Shallow”  met zijn 65 gram, is speciaal ontworpen voor de voorjaars- en zomervisserij, waarbij de “Buster Shallow” net boven de waterplanten of de ondiepere wateren te vissen is.

Je kan uitstekend kunstaas aanschaffen maar als je er niet de juiste actie in weet te brengen heeft het allemaal weining zin. Om echt te kunnen knallen met b.v. de Buster Jerks heeft PML deze jerkbait hengels opnieuw verbeterd en zij behoren momenteel tot de absolute top .

Het PML Team creeërde een Jerkbait hengel die, ongeacht de grootte van een vis, toch maximale sport geeft, maar met voldoende ruggengraat, zodat de juiste actie aan het kunstaas gegeven kan worden. Al het beste is er in gestopt, zonder dat de prijs “sky high” is. Kwaliteit en duurzaamheid is het devies en dat vindt u dan ook terug in deze juweeltjes met o.a. Fuji ogen. Porugees kurk, puur IM8 carbon en een schitterende afwerking .

Kijk voor meer details op de site van PML en Klik hier  voor het laatste nieuws over de Predatortour

 

 



ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -