‘Ons Stekkie’ wint Jan Teeling Award 2014

Persbericht 'Ons Stekkie'

'Ons Stekkie' wint Jan Teeling Award 2014 

'Ons Stekkie' uit Zeewolde heeft de Jan Teeling Award 2014 gewonnen. Jaarlijks word deze award uitgereikt aan de meest actieve en succesvolle Jeugdafdeling van een hengelsportvereniging.

Uit de 108 in aanmerking komende verenigingen werd op zaterdag 25 Oktober 2014 'Ons Stekkie' gekozen. De vereniging werd beloond voor haar lokale en regionale inspanningen ten aanzien van de jeugdhengelsport.

De vereniging maakte een groei van 63% door in haar jeugdafdeling. Binnen de hengelsportvereniging maakt de jeugd inmiddels bijna 33% uit van het totale ledenaantal.
 
Namens de vereniging nam Andre van Zoeren specifiek namens de jeugdafdeling de trofee uitgereikt door Jan Teeling zelf aan en vertelde aan de bomvolle zaal dat het hierbij zeker niet blijft, 'Ons Stekkie' gaat door en heeft reeds super plannen voor 2015.

De polder is een schitterend gebied waar als je je positief voor de hengelsport inzet mooie resultaten kunnen worden geboekt. Lelystad viel de eer al eens te beurt en nu dus Zeewolde. Jaloerse blikken prikten in de ruggen van de jeugdafdeling leden van 'Ons Stekkie' maar ja, harder er tegen aangaan is het devies en harder dan in Zeewolde lijkt ons komend jaar een reuzenopgave!

De Streetfishing groep werd door Brian vd Bovenkamp en Coen Thijs vertegenwoordigd, de schoolprojectleider Wout Oudshoorn was er door omstandigheden niet bij en helaas moest ook Gert-Jan van Laar eerder weg waardoor hij niet op de foto staat.

Met Andre van Zoeren, Jan van de Bovenkamp, Johan Baauw en Dirk de Vries was 'Ons Stekkie ' goed vertegenwoordigt. Op de foto ook Jan Teeling de godfather of Jeugdwerk binnen de hengelsport!

Voorzitter Jan van de Bovenkamp gaf aan blij te zijn met deze belangrijke Award en droeg hem op aan al die vrijwilligers die het gehele jaar hard werken aan het succes van de hengelsport in Zeewolde.

De uitdaging ligt er voor die andere 107 verenigingen om keihard te werken aan een floreerende jeugd afdeling binnen de club. We willen graag helpen waar dat kan.

Streetfishing heeft zich snel uitgebreid, we prijzen ons gelukkig daar voortrekkers bij te zijn geweest, Nu richten we ons op drie grote evenementen en activiteiten: cursussen op scholen en binnen de club, het groots opgezette jeugdkamp en de competities in witvis en Streetfishing.

Een jaar met grote uitdagingen staat voor de deur en die staat gelukkig door alle hardwerkende vrijwilligers wagenwijd open! Op naar een nog beter 2015!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -