Officiële opening ‘Predaguide’

Persbericht Predaguide

Officiële opening ‘Predaguide’

Onder ruime belangstelling werd de officiële opening gehouden van ‘Predaguide.’
Steven Mets wil onder die naam mensen begeleiden in de hengelsport op en naast het water in zowel binnen- als buitenland. In absolute primeur werd de boot ‘Killer Whale’ aan het publiek voorgesteld.

Deze boot is ontwikkeld door Steven in samenwerking met de firma ‘Orkaboten’ die al jaren ervaring hebben in het vervaardigen van zeewaardige polyesterboten. ‘Killer Whale’ is vanuit de ervaringen van een visser ontwikkeld. Alle belangrijke aspecten zoals gewicht, prijs, opbergruimte, vaareigenschappen, zitposities, duurzaamheid en garantie zijn gebundeld in één ontwerp!

Pega ontwikkelde een trailer op maat, compleet in poedercoating. Predaguide zal mede de promotie rond de Evinrude motoren verzorgen voor BRP. Een motor is nu eenmaal een belangrijk gegeven in een bootcombinatie!

Technautic identificeert zich eveneens met het exclusieve van dit ontwerp. De laatste snufjes van Minn Kota en Humminbird worden op de demoboot voorgesteld. Om de uitstraling compleet te maken werkt Steven samen met ‘Signmania’ die de absolute top is in de Benelux wat betreft ‘boot -en autowrapping.’

De ‘Killer Whale’ zal aan het grote publiek voorgesteld worden tijdens de beurs ‘Fair For Lure And Fly.’ Kom gerust een kijkje nemen en overtuig je zelf!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Vernieuwde Busters
Marc Borst -