Nieuwe modellen bij Megafish

Persbericht Megafish

Nieuwe modellen bij Megafish 

Megafish Merksem heeft een groot assortiment van het nieuwste kunstaas van Savage Gear en Spro in voorraad. Ook nieuw bij Megafish is grote verzameling St.Croix hengels, ruim 50 modellen aanwezig.

Van Spro is daar de bekende komodo shad, nu in vijf nieuwe kleuren.


De Spro bony shaker 80, 95 en 140 is een prachtige kwaliteitsshad uit de komodo familie, geproduceerd in de USA. Hij heeft een langwerpig lijf met speciale ribbels waardoor ook een zijdelingse actie ontstaat. Het staartje heeft een 'U' model. Dit voorkomt kleven. Het staartje geeft een ongeëvenaarde actie af. Een subtiel maar zeer uitdagend aasje.  


Spro arrow tail 80 is een attractieve softbait met een unieke staart voor dressuurdoorbrekende actie. De had is geschikt voor verticalen, werpend vissen en de dropshotmontage.


Spro fat papa 70 is een echte baarskiller. Ondanks het kleine formaat heeft de staart toch een soepele actie, ook bij traag binnenvissen. In bepaalde omstandigheden is deze had ook goed voor snoekbaars.


De staart van de U.S grubs is echt uniek want deze heeft onder water een onvergelijkbare actie dankzij het gebruik van een combinatie van verschillende hoogwaardige materialen. Wat zoon staartje allemaal kan veroorzaken! Hij creëert een enorme werveling en ruis en is daardoor moeilijk te weerstaan.

Ook nieuw bij megafish merksem is de Savage Gear line thru trout. Deze is gemaakt naar een gedetailleerde 3D scan van een echte forel. Het innovatie line-thru systeem geeft je de mogelijkheid om de haken zowel onder de buik als op de rug te bevestigen, afhankelijk van hoe jij hem wil vissen.

Zodra een vis is gehaakt zal de swimbait over de onderlijn schieten van de snoek vandaan, zodat hij deze niet kan gebruiken om de dreggen te lossen.

De actie is niet van echt te onderscheiden, het zwemt als een echte levende forel en zal zelfs de meest argwaande snoeken weten te verleiden. Hij is verkrijgbaar in 3 maten: 15 centimeter, 20 centimeter en 30 centimeter. Er zijn twee modellen: de slow sink en een moderate sink. Bij de slow sink komt de onderlijn uit de bek zodat je hem lekker ondiep kan binnen vissen.

Bij de moderate sink komt deze uit het voorhoofd zodat deze met de kop iets naar beneden zwemt en hij ook op diepte blijft. Beide versies blijven ook mooi horizontaal hangen bij het pauzeren.

Het nieuwe assortiment St.Croix hengels bij megafish bestaat uit ruim 50 verschillende modellen.




Vertegenwoordigd zijn onder andere: Legend extreme, Legend elite, Avid spinnig, Avid casting, Mojo baas, Premier casting en de Legend tournament walleye & husky.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -