Nieuwe Fox Rage Hard Baits in aantocht

Persbericht Fox Rage

Nieuwe Fox Rage Hard Baits in aantocht 

Binnenkort op de markt, nieuwe Hard Baits van Fox Rage. We stellen ze even voor.

Funk Bug SR
Dit is een ondiep lopende plug die geschikt is voor kleinere rovers zoals baars, kopvoorn en forel. Het is 5 centimeter lang en zal niet dieper draaien dan ongeveer 30 centimeter.



 

Slick Stick SSR
Dit is een andere ondiep lopende plug, een fantastische vanger van snoek, baars, roofblei en grotere forel. Deze plug is perfect voor het vissen over de bovenkant van plantenbedden als de rovers in het ondiepe worden gevonden.






Slick Stick SDR
Dit kunstaas is een super dieploper, gecontroleerd is een diepte van vijf meter te bereiken. Deze plug is perfect voor snoek, snoekbaars en grote baars als ze zich in dieper water bevinden.




Hot Tiger Pattern
Al onze Hard Baits (met inbegrip van de drie nieuwe hierboven) zijn nu beschikbaar in de kleur Hot Tiger. Dit is een kleur waar veel vissers om hebben gevraagd en is perfect voor het vissen in gekleurd water en omstandigheden met weinig licht.





Rage Cat Sub Floats
Presentaties van haakaas goed boven de bodem zijn erg belangrijk in meervalhengelsport en onze nieuwe Fox Rage Cat Sub Floats zijn ontworpen om dat gewoon te doen. Er zijn vier verschillende maten voor alle omstandigheden aan en aasmaten. Ze kunnen eenvoudig worden bevestigd aan je haak koppeling door het passeren van de lijn dwars door het midden en kan worden vergrendeld met behulp van onze Silicone Stops.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -