Nieuwe bagageregels voor IJsland

Persbericht Visreis.nl 

Nieuwe bagageregels voor IJsland 

Afgelopen week heeft Icelandair helaas besloten om de bagageregels voor vluchten naar IJsland aan te scherpen. Voorheen kon men twee x 23 kilo ruimbagage en 10 kilo handbagage meenemen. Dit is helaas aangepast naar één x 23 kilo ruimbagage en 10 kilo handbagage.

Dat betekent dat als u toch die tweede koffer mee wilt nemen u € 44,- per enkele reis extra moet betalen. Voor de heen- en terugreis komt het bedrag dan logischerwijs op € 88,- per koffer. Ga je met 4 man? Nou ja, jullie kunnen zelf rekenen! Geldt dat voor iedereen? Ja, dus voor iedere nieuwe boeking geldt dat de reis € 88,- per koffer duurder wordt.

Maar niet bij ons!

Bij Visreis.nl  blijven de prijzen voor 2015 gewoon gelijk en blijven de bagage regels gewoon van kracht! Dus 2 x 23 kilo per persoon en 10 kilo handbagage! Naast de gelijkblijvende prijzen hebben we ook nog eens het beste aanbod op de beste locaties!

Onze locaties in Flateryi en Sudureyri bevinden zich op slechts 15 en 5 minuten varen van de open zee liggen? Ten opzichte van andere aanbieders betekent dat duidelijk minder vaartijd. Minder vaartijd = minder dieselkosten = meer vistijd!

Daarnaast zijn bij ons wel ALLE kosten inbegrepen. Dus ook de de bootverzekering, alle veiligheids- en luchthaventoeslagen, alle brandstoftoeslagen, een eventuele extra (niet te missen) examen voor een vaarbewijs in IJsland en een vispakket á 20 kilo

Bij ons wordt de prijs alleen maar lager! Wil je geen vispakket dan halen we er gewoon nog 100 euro per persoon af. Wil je een dag eerder terug? Dan halen we er gewoon nog 30 euro per persoon af.

En dan hebben we nu ook nog een actie met vroegboekkorting! Als u nu boekt voor 31 oktober 2014 krijgt u ook nog een korting van 100 euro per persoon!

En het kan zelfs nog beter!  Boek je in de periode van 21 april tm 2 juni 2015 of van  4 augustus tm 8 september 2015 krijg je de tweede week GRATIS! Maar OP = OP! Dat is dus ouderwets twee halen en één betalen!

Een simpel prijs voorbeeld: vier personen van 12 tm 28 mei (2 weken!) kost slechts  € 1.295,- per persoon. Boek je dat voor 31 oktober as definitief, krijg je vroegboekkorting van € 100, - pp en kom je uit op € 1.195,- per persoon!

Neem je geen vis mee terug kom je uit op het belachelijk lage bedrag van € 1.095,- pp. En dan ben je maar liefst twee weken onder de pannen! Dit krijg je nergens anders in de Benelux! Klik hier voor de uitgebreide brochure en hier voor onze website.

Wees geen dief van je eigen portemonnee en ga komend jaar met ons mee! Kijk ook eens op de website en neem contact met ons op! We zijn u graag van dienst!

Voor meer informatie kijk op: www.visreis.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -