Nieuw grafisch ontwerp voor Pro XS-gamma buitenboordmotoren

Persbericht Mercury

Nieuw grafisch ontwerp voor Pro XS-gamma buitenboordmotoren

Brunswick Marine in EMEA heeft een nieuw grafisch ontwerp onthuld voor zijn hoog aangeschreven Mercury OptiMax Pro XS-gamma buitenboormotoren van 115, 150 en 200 pk. De OptiMax Pro XS met directe injectie blijft de voorkeur hebben van bootliefhebbers die op zoek zijn naar meer vermogen en een krachtige buitenboordmotor met een sportieve uitstraling.

Het standaard buitenboordgamma omvat de Pro XS-buitenboordmotoren van Mercury die allang bekend staan als de snelste en meest beproefde sportmotoren ter wereld. Het nieuwe krachtigere en sportievere ontwerp vestigt nu de aandacht meer op de naam  Pro XS. Het doel van het nieuwe ontwerp is de herkenbaarheid van het gamma te verbeteren en de Pro XS-serie een stijlvolle en moderne uitstraling te geven.


Over Mercury Marine
Mercury Marine, met hoofdkantoor in Fond du Lac, Wisconsin (VS), is wereldwijd toonaangevend fabrikant van motoren voor plezierboten. Mercury is een afdeling met een waarde van 2 miljard USD van Brunswick Corporation (NYSE: BC) en levert motoren, boten, diensten en onderdelen voor maritieme toepassingen in de recreatieve, de commerciële en de overheidssector.

De toonaangevende merkenportfolio van Mercury omvat buitenboordmotoren van Mercury en Mariner, hekdrive- en binnenboordmotoren van Mercury MerCruiser, elektromotoren van MotorGuide, propellers van Mercury, opblaasbare boten van Mercury, elektronica van Mercury SmartCraft, maritieme onderdelen van Attwood, distributie van maritieme onderdelen van Land ’N Sea, en onderdelen en olie van Mercury en Quicksilver. Meer informatie vindt u op mercurymarine.com.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -