Nieuw;  de Pako® 6!

Poask hengelsport presenteert vol trots een nieuwe lepel in de numerieke serie van de Pako® lepels: de Pako® 6!

Met de komst van deze lepel zijn binnen de numerieke serie nu ook een drietal lepels verkrijgbaar. Naast de Pako® 9 en de Pako® 12 is er nu de Pako® 6. Een kleine lepel van gering gewicht met dezelfde eigenschappen als de beide grotere varianten, die menig poldervisser als welkome aanvulling zal beschouwen binnen zijn of haar lepelassortiment .

Met slechts 6 gram is de lepel te vissen op een spinhengel met een dito werpgewicht. Wie echter de nieuwkomer aan een vertrouwde 12 grams spinhengel hangt, zal merken dat de actie van deze lepel op een dergelijke hengel ook nog heel goed merkbaar is.

De nieuwe Pako® verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren.

De Pako® 6 meet 6,5 cm en is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren zoals hierboven afgebeeld. De dreg is van het merk VMC in de maat 4. Net als op alle andere Pako® lepels zijn ook deze lepels voorzien van roestvaststalen splitringen en kwaliteitswartels. De lepel laat zich door haar geringe afmetingen prima werpen. Wie de lepel echter alleen voor dit doeleinde inzet doet zichzelf tekort.

Met name in de wintermaanden kan dit lepeltje voor mooie verrassingen zorgen als zij tergend langzaam achter een, door een elektromotor voortbewogen boot, wordt gevist. Onverslijtbaar roestvaststaal maakt dat de Pako® nooit roest en haar unieke ontwerp is bij uitstek geschikt voor ons ondiepe polderwater. Meer info: www.poask.nl

 

 


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -