image description

Nieuw bij Nipro Hengelsport

Nipro Hengelsport 

Nieuw bij Nipro Hengelsport   

De originele Bass Pro Shops® 100MPH GORE-TEX pakken nu bij Nipro Hengelsport.

Deze kleding behoort tot de allerbeste regenkleding ter wereld. Licht gewicht, perfecte pasvorm, hoge kraag en capuchon, 100% wind en waterdicht zelfs bij harde regen en hoge snelheid op het water. Dit uiteraard door de beste kwaliteit Gore-Tex.

Verder zijn de jas en broek voorzien van fleece jaszakken, waterdichte ritsen, neopreen arm sleeves zodat water, wind en kou niet de jas in kunnen. Deze Gore-Tex pakken gaan ruim drie keer zo lang mee als normale winterpakken en zijn daarom zo ontzettend populair over de hele wereld.


Basspro 100 mph rain suits. Bekijk ze in de webshop.

Al jaren staat Kevin van Dam aan de top van het Amerikaanse Baars vissen. In samen werking met Strikeking, heeft hij een softbait ontwikkelt speciaal voor de Dropshot en finesse visserij.

Supersoft Salt Injected rubber zorgt ervoor dat de shad goed op de haak blijft zitten, maar toch zo zacht is dat deze zelfs bij de kleinste beweging een waanzinnige actie heeft.


Strike King KVD Half Shell Dropshot. Bekijk ze in de webshop.

Er is de laatste tijd veel te doen over het vissen met softbaits met een weedles haak. Black Flagg heeft hiervoor een serie haken ontwikkeld waarmee je ook kleinere softbaits weedles zowel met als zonder loodgewicht kan vissen. Verkrijgbaar in vier maten 1/0 tm 4/0 zonder gewicht & 1/0 tm 4/0 met vijf gram.


Bekijk deze weedles haken hier.

 

ANDEREN LAZEN OOK