image description

MONSTER PEACOCKS IN DE COLOMBIAANSE JUNGLE

Visreis.nl organiseert een absolute topreis naar het peacock vis mekka in de Amazone! In Cano Bocon maak je de beste visserij van de Amazone mee.

Dit is een waanzinnige en hoogwaardige expeditie die perfect georganiseerd is en je een ultieme visreis opleveren die je voor de rest van je leven niet gaat vergeten en is inclusief 6 dagen vissen! Alle plaatsen voor 2020 om te vissen in de jungle van Colombia zijn reeds volgeboekt. Wij hebben dus de laatste beschikbare plaatsen. Nu boeken = over twee maanden al vissen!

Programma:

  • 7 maart 2020 vlucht Amsterdam naar Bogota
  • 8 maart transfer van Bogota naar locatie
  • 9 tm 14 maart 6 volle dagen vissen
  • 15 maart transfer van locatie naar Bogota
  • 16 maart vlucht naar Amsterdam

Voor deze groepsreis zijn maximaal 9 plaatsen beschikbaar en er gaat 1 persoon van Visreis.nl mee ter begeleiding. De eerste deelnemers De kosten van deze reis bedragen 3.495,- euro pp exclusief indian fee van 250 USD en exclusief vlucht Amsterdam – Bogota.

Er is hier een comfortabel jungle camp van waar we uit we verschillende visstekken bezoeken. Deze visserij is zeer divers en de soorten die hier gevangen worden zijn: pacu, meerval (verschillende soorten), matrinxa, payara, peacock, tambaqui, roodstaart meerval, jau, bicuda en nog meer soorten. De grootste peacocks zijn rond de 20 pond en je haakt er gemiddeld tussen 10 en 30 per dag met een gemiddeld gewicht tussen 12 en 20 pond. Het is al fantastisch om 1 soort met dit formaat op een vislocatie te hebben maar dan meteen zo veel maakt duidelijk waarom dit een absolute toplocatie met dito visserij is.

Het verblijf in deze locatie midden in de jungle is alleen al een waanzinnige belevenis. Per persoon heb je een ruime tent op de bedding van de rivier. De flora en fauna is bijzonder indrukwekkend want je bevindt je onder andere tussen jaguars, tapirs, anaconda’s reuzen otters, kaaimannen, papegaaien, rivierdolfijnen en ga zo nog maar even door. Je waant je hier letterlijk in de grootste dierentuin op aarde. Alleen zijn dit allemaal echte wilde dieren.

Kijk hier voor alle details en meld je snel aan https://www.visreis.nl/colombia-jungle-groep

ANDEREN LAZEN OOK

image description
‘Pike-Triangle’: Deel 2
Willem Moorman -