Mobiel logboek en meer: Fish Shimano

Persbericht Shimano 

Mobiel logboek en meer: Fish Shimano 

Speciaal voor de hengelsporter heeft Shimano een mobile applicatie gemaakt om enkele services te bieden aan de hengelsporter. Zo maakt de app het mogelijk om een privé logboek aan te maken waarmee de hengelsporter een eigen database aan kan leggen van al de vangsten tijdens de vissessies.

Dit logboek bewaart automatisch je locatie, weergegevens en de maanstanden op het moment dat je de foto van je vangst maakt. Daarnaast kun je de vangstinformatie uitbreiden met welk (kunst) aas je hebt gebruikt en een korte beschrijving eraan toevoegen.



Dit alles blijft privé maar je hebt de mogelijkheid om je vangsten te delen via social media en daarbij kun je kiezen welke informatie je wilt delen of niet; want een goede visplek houdt je soms liever geheim wink

De vangstgegevens en de foto's zijn eenvoudig te exporteren naar je computer indien je de foto's apart wilt opslaan of de gegevens verder wilt bewerken.

De Fish Shimano app biedt ook de mogelijkheid tot het vinden van Shimano dealers in verschillende landen in Europa; dit is niet alleen handig in eigen land maar ook als je op vakantie gaat!

Je weet maar nooit wanneer je nog wat extra materiaal of aas nodig hebt als je bezig bent met een vissessie; dan is het handig om direct de route te kunnen vinden naar de dichtstbijzijnde Shimano dealer!

In de Fish Shimano app kun je ook de catalogus met alle nieuwe producten bekijken en met de app ben je als eerste op de hoogte van nieuwe producten, shows, events en speciale acties van Shimano bij jou in de buurt!
De app is gratis te downloaden in de IOS en de Google Play Store onder de naam Fish Shimano.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -