image description

Mac Fishing verdeler van Black Flagg

Mac Fishing verdeler van Black Flagg  

Door de redactie

Het is al weer ruim 10 jaar geleden dat Wim van Vliet de ‘toko’ Mac Fishing van good old Jaap Muda over nam. Tegenwoordig is Mac Fishing niet meer weg te denken in het hengelsportwereldje. Willem, zelf visser in hart en nieren, is altijd weer bezig is met nieuwe innovaties.

Omdat de groothandel al lelijk uit zijn ‘vestje’ was gegroeid besloot Willem om op zoek te gaan naar een andere locatie. Hij koos hiervoor een pand in de 3e Industriestraat in Vlaardingen dat eerlijk gezegd ook nu al eigenlijk weer een snipper te klein is!  

Sinds kort is Mac Fishing in zowel Belgie als Nederland verdeler van het Italiaanse topmerk BLACK FLAGG, “The Raw Fishing Attitude Finesse”. Een firma die steeds weer nieuwe innovatieve finesse producten op de markt weet te brengen.


 
Neem bijvoorbeeld de FNSS Swing FOOTBALL JIGG. En de Spinnerbaits in diverse kleuren en gewichten zijn echte onderschatte vangers!

Ook de dropshotliefhebbers worden niet vergeten  BLACK FLAGG brengt steeds weer nieuwe interessante producten op de markt. Goed voorbeeld hiervan is de Slikk Shad die met zijn 5,5 centimeter (in 12 kleuren!), dodelijk is voor zowel de street- als de dropshotvisserij!

De RK RAIZER (chatterbaits) kunt je onder alle omstandigheden gebruiken. Door de Weedless haak en de Skirt kun je net onder de oppervlakte door de planten heen vissen. En je kan hem laten afzinken op half water of langs de bodem vissen, kortom toepasbaar op alle waterlagen.

Verder is er ook een uitbreiding gedaan in het DRAGON Shad assortiment waaronder de INVADOR shads. Deze shads zijn verkrijgbaar in maar liefst 10 kleuren en in de lengtes 5-7 en 10 centimeter.

En de JERKY PRO de pin tail shad heeft een onvoorspelbare actie waardoor hij soms dressuurdoorbrekend kan zijn.

Voor de snoekliefhebbers brengt Mac Fishing de Hammer Shad in 6 kleuren en een lengte van 22,5 centimeter. Dit stuk kunstaas heeft zich al meerdere keren bewezen voor vooral grote snoeken.

Kortom zeker eens de moeite waard om de site van Mac Fishing eens te bekijken!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij………SPIDERWIRE
Willem Moorman -
image description
De Wobshad 2.0 in de praktijk
Willem Moorman -