De ultieme Hi & Dry Adventure Bellyboat nu voorradig bij Roven.nl

De ultieme Mac Fishing Hi & Dry Adventure Bellyboat nu voorradig bij Roven.nl

Het heeft even geduurd maar eindelijk is de perfecte bellyboat voor het zwaardere werk ontwikkeld. De Hi & Dry Adventure is een boot die het beste uit twee werelden combineert, namelijk die van een bellyboat en een pontoonboat!
 
Groot voordeel van deze boot is dat je makkelijk het grote water kunt bevissen, door de peddels kan je grote afstanden afleggen en zijn alle stekken binnen handbereik.
 

Gemaakt van robuust materiaal.
 
De Hi & Dry ADVENTURE is een bellyboat gemaakt van robuust rubberboot materiaal, deze boot heeft geen binnen bladders en is daarom nagenoeg onverwoestbaar. Ook aan het veiligheidsaspect is gedacht en daarom heeft deze boot twee lucht compartimenten met een veiligheidsschot achter de zitting dat zorgt dat de boot stabiel blijft, zelfs als er onverhoopt toch een lekkage zou ontstaan.
 

Bovenaanzicht.

Om de koersvastheid van deze boot te verbeteren zijn er twee driftkielen aan de onderzijde geplaatst waardoor de boot beschikt over sublieme vaareigenschappen.

De ventielen van deze boot zijn uitgerust met de zogeheten Summit valve, met deze opblaasopening kunt u razendsnel de boot oppompen en ook weer leeg laten lopen. Omdat deze boot frameloos en volledig opblaasbaar is past hij in iedere auto. Hij weegt 13 kilo.


Koersvaster met de driftkielen.
 

Onderaanzicht.
 
Aan de onderkant van de boot zijn bevestigings- Mounts geplaatst voor een optionele trolley systeem wat apart verkrijgbaar is, hiermee kan je de boot heel makkelijk over het land verplaatsen.
 
Voor een instructie filmpje en de prijs van deze bellyboat bezoekt u www.roven.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -