Lureparts Visma 2017 Update

Persbricht Lureparts 

Lureparts Visma 2017 Update

Begin maart staat de 2e versie van de vernieuwde Visma weer voor de deur! Zet in je agenda: 3,4 en,5 maart!  Gelijk bij de ingang rechts kun je ons weer vinden...Wij hebben weer de beschikking over een zeer ruime standruimte.
 
Heel leuk is dat dit keer de Watermill Lodge bij ons op de stand zal staan. Pascal Brissaud, de chef van dit resort en tevens topkok op Michelin sterrenniveau, zal deze dagen zijn Noord Ierse resort promoten, alwaar het prachtig snoekvissen is! Hij zal dit doen op geheel eigen wijze met oog voor de inwendige mens. Dat belooft dus wat!
 
Watermill Lodge… geweldig!
De Watermill Lodge... Pike Heaven
 
Verder komt Henk Graafsma zondag zijn kunsten weer vertonen! Henk is een van de beste spinner en streamerbouwers van Nederland en hij zal deze dag weer zijn nieuwse ceraties tonen, die hij met onze spullen maakt. Dus heeft u een vraag daarover of een andere bindvraag, kom even langs!
 
Ook is Anne Brommer op vrijdag en zaterdag van de partij. Deze begenadigde roofvisser en spinnerbouwer draait al heel wat jaren mee. Hij zal laten zien hoe hij zijn spinners maakt met ons materiaal... En ik kan je zeggen dat is echt de moeite waard!
 
Ook hebben we weer een aantal splinternieuwe aasjes in onze rekken hangen. uiteraard allemaal handgemaakt:) Verder hebben wij ook de collectie onderdelen uitgebreid. O.a. met nieuwe spinnerbladen.
 
Tot slot: Wij zijn bezig met een nieuwe website. Dit gaat de site op een groot aantal punten sterk verbeteren. Wij verwachten dat deze rond de Visma de lucht in zal gaan. 
 
Een greep uit onze nieuwtjes:


Een nieuw Grinder Pakket... 5x 42grams kopjes plus o.a. 10skirts  voor een superprijs!


Prachtige nieuwe creaties... LUPA Spinnerbait.


Chatterbait Skirted V2. Nieuw in rekken op de Visma!


Mustad Fastach Clips.


Flexonit 7x19. Extreem flexibel! Verkrijgbaar in twee maten. Topproduct!
 
(meer info volgt...)
 
Dus tot ziens In Rotterdam!
Frans, Koen, Gerald, Leo en Oscar
Team Lureparts

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -