Lureparts op VISMA 2016 Nieuwe stijl

Persbericht Lureparts.nl 

Lureparts op VISMA 2016 Nieuwe stijl

Begin maart staat de vernieuwde Visma weer voor de deur! Niet langer georganiseerd door AHOY, maar nu voor het eerst door Publishing House!  Zet in je agenda: 4,5 en 6 maart!  Gelijk bij de ingang rechts (Stand 8) kun je ons weer vinden...

Wij hebben weer de beschikking over een zeer ruime standruimte. Pieter van Lucky Lures is zelf niet aanwezig, maar de bekende vitrine met prachtige aasjes zal er wel staan.

Verder komt Henk Graafsma zondag zijn kunsten weer vertonen! Henk is een van de beste spinner en streamerbouwers van Nederland en hij zal deze dag met name laten zien hoe hij zijn Tube Flies maakt... Dus heeft u een vraag daarover of een andere bindvraag, kom even langs!

Ook is Anne Brommer op vrijdag en zaterdag van de partij. Deze begenadigde roofvisser en spinnerbouwer draait al heel wat jaren mee. Hij zal laten zien hoe hij zijn spinners maakt. En ik kan je zeggen dat is echt de moeite waard!

Uiteraard zijn er weer een groot aantal aasjes van bekende bouwers te koop (oa. Rob Kraaijeveld) Van ons eigen huismerk 'Lupa' zullen er weer een groot aantal NIEUWE chatterbaits en spinnerbaits in de rekken hangen.

Een greep uit onze nieuwtjes:


Nieuw materiaal om softbaits te gieten.


Spiral Snaps in drie maten!


Spinnerbait Value pakketten.


Streamer Value pakket.


Nieuwe Skirts en Barred Flashabou Magnum.


BUG Bodies en Blades.


Streamer Tails in twee maten en Tubely Stingers.

Dus tot ziens In Rotterdam!

Met vriendelijke groet,
Frans, Koen, Gerald, Leo en Oscar
Team Lureparts

(meer info volgt...)

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -