Laat je verbazen bij Zunnebeld.nl

Persbericht Zunnebeld 

Laat je verbazen bij Zunnebeld.nl 

Het is ongeveer een jaar geleden dat Zunnebeld haar digitale deuren opende. Sinds die tijd zijn er enkele duizenden producten toegevoegd en kunnen we je vandaag de dag meer dan 12.500 producten aanbieden. Van zowel alle grote als kleine merken.

Elke dag wordt er achter de schermen hard gewerkt om onze webshop te verbeteren en er voor te zorgen dat alle bestellingen goed worden afgehandeld. Voor ons staat service en een goede beleving hoog in het vaandel. Zowel in onze stenen winkel als op onze webshop.


Meer dan 4000 producten voor de karpervisser


Voor de karpervisser is er op Zunnebeld.nl genoeg te beleven. Zo heb je keuze uit meer dan 40 verschillende hengels, vind bij ons minimaal 100 bivvy’s en hebben we 34 verschillende beetmelders in ons assortiment. Naast alle bekende merken als Nash, Fox, Korda, Strategy en JRC verkopen wij ook de wat exclusievere merken als bijvoorbeeld Mainline, Sonik, Enterprise tackle, Leonard Sports en Ashima.


Bijna 5000 roofvis gerelateerde artikelen

Als roofvisser kun je je lol op bij zunnebeld.nl. Wanneer je door onze webshop navigeert valt je al snel op dat de keuze enorm is.

De shop stoomt over van pluggen, shads, hengels en reels. En omdat wij alles in huis hebben kunnen wij het tegen een scherpe prijs aanbieden en het dezelfde dag nog versturen. Zo kun jij je nieuwe gear de volgende dag al gebruiken.



Grote en kleine merken voor de witvisser
Witvissen wordt steeds populairder. Dit is goed te zien aan het aantal online bestellingen en onze klanten in de winkel. Merken als Guru, Shimano, Mitchell en Preston zijn niet aan te slepen!

Neem snel een kijkje op onze online witvisafdeling en laat je verbazen door ons brede assortiment.



Over iedere bestelling geven wij 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. En heb jij even geen geld bij de hand, dan is het ook mogelijk om je bestelling achteraf te betalen. Hier doen wij bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over. Plaats je bestelling voor 16:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat je het de volgende dag in huis hebt.

Hou Zunnebeld.nl in de gaten want wij zijn constant bezig met het verbeteren en vullen van onze webshop. We zien je graag terug in onze winkel aan de Van Karnebeekstraat in Zwolle of op onze webshop.

www.zunnebeld.nl
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -