Kortingsactie Hengelsport Fauna

Persbericht Fauna Hengelsport

Kortingsactie Hengelsport Fauna 

Nog maar een paar dagen en dan gaat het roofvisseizoen weer van start. Voor veel roofvissers houdt dat in dat de tacklebox weer tot de rand moet worden gevuld. Voor die mensen hebben we goed nieuws! Bij Fauna Hengelsport kun je van maandag 25 tot en met 29 mei namelijk profiteren van 10% korting op al het kunstaas!

Aangezien er weinig winkels zijn waarbij het assortiment kunstaas zo uitgebreid is, is de kans groot dat je ook jouw favoriete kunstaas goedkoop kunt inkopen. Mocht je ver weg wonen, wees dan niet getreurd. De actie is namelijk ook op webshop orders van toepassing!


De kortingsactie geldt van maandag 25 tot en met vrijdag 29 mei en is dus tevens in de webshop van toepassing. Houd er wel rekening mee dat de winkel op maandag 25 mei  i.v.m. Pinksteren gesloten is!
 

Met zo’n imposante kunstaascollectie weet jij vast wel raad! Shads, pluggen, jerkbaits, spinnerbaits, swimbaits, spinners, lepels, pilkers, topwater baits….noem het en je vindt het in de Brabantse megastore.



Dat geldt ook voor nieuwe producten en merken, zoals het immens populaire gamma van ‘Fiiish’. Ook Westin is als merk ruim vertegenwoordigd.



En tevens iedere denkbare plug van Spro.

Fauna Hengelsport mag zich mede dankzij het gigantische aanbod St Croix hengels, met recht de grootste roofvisspecialist van de Benelux noemen.



De enorme collectie hengels wordt uiteraard gecomplementeerd door een zee van reels en molens.



Nog een groot voordeel van het winkelen bij Fauna Hengelsport is dat je van vele, bekende softbaits niet perse een hele verpakkingseenheid hoeft te kopen. Je kunt dus naar hartenlust variëren.



Je vindt de megastore van Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer, tussen Gorinchem en Breda. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website. Volg Fauna Hengelsport ook op Facebook en Instagram!

Fauna Hengelsport

Oeverkruid 20

4941 VV
Raamsdonksveer

tel: +31 (0) 162 – 51 33 08

info@hengelsportfauna.nl

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -