Igloo koelboxen bij Zeevisshop.com

Persbericht Zeevisshop.com

Igloo koelboxen bij Zeevisshop.com 

Iedereen die graag op zee vist weet het wel: niets is lekkerder dan een vers gevangen zeevis! Het vers en veilig thuis krijgen van de vangst is dan ook van essentieel belang, want zeker in de warme zomermaanden is het lastig om te zorgen dat de vis niet bederft.

Zeevisshop heeft hierom het assortiment flink uitgebreid met koelboxen van het gerenommeerde Amerikaanse merk Igloo. We leveren u koelboxen tot een capaciteit van maar liefst 153 liter!

Deze super koelboxen houden ijs tot maximaal 7 dagen lang bevroren, bij een buiten temperatuur van 30 graden! Ideaal dus voor meerdaagse trips, of voor tijdens visvakanties waarbij u uw boodschappen en vis veilig kunt vervoeren.

Behalve de koelboxen voor het bewaren van de vangst, levert Zeevisshop ook kleine koelboxen welke ideaal zijn voor het vers en koel houden van uw zee aas op een warme dag!

Vanzelfsprekend is uw koelbox ook te gebruiken tijdens een dagje weg met het gezin, op de camping, of zelfs voor professioneel gebruik zoals in de horeca.

www.zeevisshop.com

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -