Horloges voor stoere mannen

Horloges voor stoere mannen

 Dat de opmerking ‘Aan zijn horloge herken je de man!’ beslist geen loze kreet is, bewijst de belangstelling die de nieuwe website Horloges voor Stoere Mannen (www.horlogesvoorstoeremannen.com) te verduren krijgt.

Veel meer dan een vluchtig modeverschijnsel weerspiegelt het horloge het imago van de drager. En nee, dat imago verandert niet zomaar ieder jaar. De voorliefde voor een horloge is voor de lange termijn. Stoere mannen zijn geen draaikonten. Dus wat wil de man: een duurzame relatie met zijn klokje.

Uitgeverij Publishing House in Doetinchem, uitgever van vijf vakbladen voor de hengelsport, heeft het voorwerk  gedaan. Een strenge selectie van 20 horlogemerken resulteerde in een collectie van zo’n 500 modellen. De kenners van kwaliteitshorloges tonen een glimlach van herkenning bij het zien van deze collectie. Hier is beslist over nagedacht. Terecht, stoere buitenmannen stellen nu eenmaal eisen aan hun materiaal. Zoals ze niet zomaar elke hengel of werpmolen zullen gebruiken, en ook niet sleutelen aan de eerste de beste auto of motorfiets, zo willen zij een polshorloge dat presteren kan.

De selectie aan duurzame horloges toont een internationale collectie uit landen als Zwitserland, Duitsland, de USA, Italië, Rusland en zelfs Nederland. Daar zijn natuurlijk pilotenhorloges bij en duikershorloges. Horloges die exact aangeven wanneer het volgende week hoogwater is. Modellen die niet bij de eerste de beste regenbui door de mand vallen, maar betrouwbare partners blijven. Klokjes die bovendien iets uitstralen. Zoals de meerwaarde van een Wenger, het beroemde merk dat het Zwitsers zakmes ontwierp en nu ook met horloges aan de hoogste militaire eisen beantwoordt. Of de ‘Sturmanskie’. Geen  Russisch voor ‘stoere man’ maar voor stuurman (=piloot). Enige jaren geleden gemaakt ter ere van de eerste ruimtereis van Yuri Gagarin in 1961. Een model dat  ook Gagarin zelf droeg tijdens zijn ruimtevlucht. Ontworpen en gemaakt in 1944 in opdracht van Sovjet Luchtmacht. Dat zijn maar twee voorbeelden uit de etalage van Horloges voor Stoere Mannen, die verder bestaat uit bekenden uit de horlogewereld als Kalashnikov, Juncker, Tauchmeister, Vostok, Aviator en Humvee.

De selectie liet tevens geen onbetaalbare modellen toe. Dat houdt in dat de Horloges voor Stoere Mannen financieel bereikbaar blijven en in alle gevallen dus betaalbaar zijn. Waterdicht is ook de garantie op alle modellen. Alle worden onder volledige fabrieksgarantie geleverd. Voor service en kleine reparaties staat een gediplomeerd horlogemaker borg. Voor een exclusief en stoer bezit surf je naar www.horlogesvoorstoeremannen.com  Daar vind je het horloge dat bij jou past!



 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -