Hobie Fishing World Championship naar Amsterdam

Persbericht Hobie Kayak Europe

Hobie Fishing World Championship naar Amsterdam  

De vierde jaarlijkse Hobie Fishing World Championship (HFW4), gepresenteerd door Rhino Racks TM en georganiseerd door Hobie Kayak Europe, vindt plaats van uit Amsterdam van 6 tot en met 10 oktober 2014.
 
Vissers uit meer dan twintig landen worden verwacht te strijden in Europa’s eerste Wereldkampioenschap ooit om dit jaar gekroond te worden tot Hobie Fishing World Champion.
 
De deelnemers gaan vissen op snoek, snoekbaars en baars van uit een identiek opgetuigde Hobie Mirage® Pro Angler 12 geleverd door Hobie Kayak Europe en uitgerust met Lowrance® elektronica, Ram® bevestiging systemen en Power-Pole® MICROTM ankers. 
 

Deelnemers uit meer dan twintig landen.
 
De Hobie Mirage Pro Angler 12 is op de ICAST in 2012 door pers en publiek gekozen als beste product in zowel de categorie 'boot' en de 'beste van de show'.
 
Dit jaar zullen de Vinkeveense Plassen fungeren als de toernooi arena. Twintig minuten rijden van onze hoofdstad, Amsterdam. De Vinkeveense Plassen, vroeger gebruikt voor turfwinning ten behoeve van Amsterdam, staan bekend om het heldere water en grote populatie roofvis. Het water met een oppervlak van ruim 1000 hectare heeft een wijde variatie van diep en ondiep water.
 

De eerste Hobie Fishing World Championship in Europa.
 
Nadat gestreden is in Australië (HFW2011, 2013) en in de Verenigde Staten (HFW 2012), zal dit de eerste keer zijn dat het Hobie Fishing World Championship in Europa gehouden wordt. Dit zorgt ervoor dat het nu daadwerkelijk een wereldwijd evenement is. De lokale vissers kijken ernaar uit te strijden tegen de 'wereld's beste vissers' op hun grondgebied. De HFW4 beloofd de ultieme kayakviscompetitie te worden.
 
Meer informatie kan worden gevonden op: www.hobiefishingworlds.com
 
Sinds 1950 is Hobie bezig met het creëren van een unieke levenstijl gebaseerd op plezier, water en kwaliteitsproducten. Vanuit hun hoofdkwartier in Oceanside, California, produceert, distribueert en verkoopt Hobie Cat Company wereldwijd een indrukwekkende collectie watervoertuigen.

Deze omvatten een steeds groeiende lijn recreatie en race zeilboten, pedaal aangedreven en peddel aangedreven sit-on-top recreatie- en viskayaks, opblaasbare kayaks, visboten en stand-up paddleboards plus een aanvullende lijn van accessoires en onderdelen. www.hobie-kayak.com

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -