Hobie Fishing World Championship 2014 op Vinkeveense Plassen

Persbericht Hobie Kayak Europe

Hobie Fishing World Championship 2014 op Vinkeveense Plassen 

De vierde jaarlijkse Hobie Fishing World Championship (HFW4), gepresenteerd door Rhino-Racks en gehost door Hobie Kayak Europe, zal plaatsvinden van uit Amsterdam van 6 tot en met 10 oktober 2014.

Vissers uit meer dan twintig landen wordt verwacht om te concurreren om dit jaar tot de Hobie Fishing wereldkampioen gekroond te worden. Alle deelnemers zullen vissen op snoek, snoekbaars en baars vanaf identiek opgetuigde Hobie Mirage® Pro Angler 12's. Deze kajaks worden door Hobie Kayak Europe beschikbaar gesteld. Ze zijn uitgerust met Lowrance® Electronics, RAM® Mounting Systems en Power-Pole® MICRO ™ Ankers.


Het strijdtoneel: De Vinkeveense Plassen.

Op ICAST 2012 werd zowel door kopers als de media de Hobie Mirage Pro Angler 12 uitgeroepen tot het beste product in zowel de 'Marine Categorie' en de totale 'Best of Show'.

Dit jaar wordt het toernooi gehouden op de Vinkeveense Plassen, op 20 minuten rijden van Amsterdam. De Vinkeveense Plassen, bekend om zijn heldere water en de overvloed van roofvissen, is ontstaan door turfsteken. Het water, ter grootte van 2400 hectare, kent een grote verscheidenheid van zowel diep en ondiep water.


Wie wordt de nieuwe wereldkampioen.

Na kampioenschappen in Australië (HFW 2011, 2013) en de VS (HFW 2012), zal dit de eerste keer dat de Hobie Fishing World Championship zal worden gehouden in Europa, waardoor het nu een echt wereldwijd evenement is geworden.



Meer informatie is te vinden op: www.hobiefishingworlds.com

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -