Hengelsportbeurzen in januari 2016

Hengelsportbeurzen in januari 2016 

Door Ron Smits

Deze maand worden er twee interessante hengelsportbeurzen georganiseerd, die voor de Nederlandse, Belgische en Duitse sportvisser, gemakkelijk te bereiken zijn.

Op vrijdag 08 januari opent Angelmesse Duisburg de deuren om 09.00 uur (tot 18.00 uur). De beurs sluit de deuren op zondag 10 januari om 18.00 uur. De intree is € 9 en parkeren is gratis.

Dagelijks lezingen van o.a. Bertus Rozemeijer (het hele jaar snoekbaars vangen), en Dietmar Isaiasch (zoeken, vinden en vangen, met uitleg over de dieptemeter/visvinder).

Ook de vliegvissers vinden hier veel van hun gading en ook Rudy van Duijnhoven is dagelijks aanwezig aan de vliegvis vijver.

Klik hier voor het gehele programma.
Klik hier voor de plattegrond.

Een gezellige beurs in een hal van ca. 6000 m², die druk bezocht wordt door Duitse, Belgische, Deense, Nederlandse en Poolse sportvissers.

U kunt de beurs gemakkelijk bereiken: vanaf de snelweg A42, afslag Duisburg Neumühl nemen, daarna rechtsaf op de B8 richting Obermeiderich tot de Emscherstrasse en dan de borden Landschaftspark volgen. Het adres van de beurs is: Landschaftspark Duisburg Nord, Duitsland.

Europa's grootste karperbeurs: 29, 30 en 31 januari 2016
Op vrijdag 29 januari gaan de deuren van de IJsselhallen in Zwolle open voor Carp Zwolle om 09.00 uur (tot 17.00 uur).

20.000 m² Karperplezier met lezingen, deskundig advies en demonstraties. De deuren van de IJsselhallen sluiten zondag 31 januari om 16.00 uur. De tickets aan de kassa kosten € 16 en als u ze online besteld € 12 + € 1.66. (http://www.carpzwolle.nl/tickets/).

Tijdens Carp Zwolle vinden spectaculaire lezingen plaats. De lezingen van o.a. Mario Gijbels, Michiel Pilaar en Mark Hofman, Pieter van de Werfhorst en Koen Koops en Bas van Klaveren vinden plaats in het auditorium. Klik hier voor het volledige programma.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -