‘Hengelblad’ wordt ‘Hengelsport’

Persbericht Publishing House & Facilities B.V.  

‘Hengelblad’ wordt ‘Hengelsport’ 

De Vlaamse Vereniging van Hengelsport Verbonden (V.V.H.V) gaat nauw samenwerken en expertise bundelen met Publishing House & Facilities B.V.

Na een complete make-over zal het ledenblad van de Vlaamse Vereniging van Hengelsport Verbonden (V.V.H.V. vzw) voortaan ook onder een nieuwe naam 6x per jaar bij haar ruim 16.000 leden in de bus belanden.

‘Hengelblad’ wordt ‘Hengelsport’ en dat zal samen met de nieuwe, zeer verfrissende lay-out bepaald niet onopgemerkt blijven. Een nauwe samenwerking van de redactie met de vormgeefstudio van Publishing House & Facilities – dat ook de advertentieacquisitie in Nederland voor haar rekening neemt - heeft hiertoe geleid.

Een compleet nieuwe lay-out, dikker papier, meer pagina’s, een gebrocheerde rug, prachtfoto’s om bij te watertanden en schitterende artikelen, die de lezer doet wegdromen naar de waterkant, maar ook op de hoogte brengen van alle laatste nieuwtjes, en nog véél meer!

De maart/april editie verschijnt reeds eind februari en zal in een extra verhoogde oplage worden aangeboden bij de verschillende ‘opendeurdagen’ die België kent.

Meer informatie: www.vvhv.be
 
Een greep uit de eerste Hengelsport:


Een gloednieuwe titel, een gloednieuwe cover en een gloednieuwe lay-out. Op de coverplaat hoofdredacteur Giovanni Vanhooren met een schitterende spiegelkarper.
 

Een reportage over Arca-Bifa.
 

Voor dit nummer is de zeer gerespecteerde karpervisser Mark Pansar voor een coverstory gestrikt.
 

De Vlaamse Roofvis Federatie VRF organiseert een schitterend evenement.
 

Het nieuwe systeem van de Vlaamse competitievergunningen wordt haarfijn uitgelegd.
 
Voor Publishing House & Facilities B.V. betekend deze samenwerking een zeer welkome uitbreiding op haar bestaande portfolio bestaande uit Hét Visblad, Dé Karperwereld, Dé Roofvis, Witvis Totaal, Zeehengelsport en de verenigingsuitgaven HAAK (Hsv Groot-Rotterdam), Vissen (Hsv AHV – Amsterdam), Fisk & Wetter (Fed. Fryslan) en SVBN magazine (Hsv Delflanden).
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -