Handy Fish ‘Fishing & Outdoor’

Persbericht Handy Fish

klik om naar de website te gaan

Handy Fish ‘Fishing & Outdoor’

Nieuwe gespecialiseerde vliegviswinkel aan de Kennemerstraatweg in Heiloo

Geen grap! Op vrijdag 1 april opent Handy Fish een nieuwe winkel naast de huidige zaak aan de Kennemerstraatweg in Heiloo. De nieuwe shop zal een compleet assortiment voeren op het gebied van vliegvissen en vliegbinden, plus een geselecteerde ‘outdoor’-collectie kleding.

De bestaande zaak ernaast blijft gewoon een allround hengelsportwinkel. Eigenaar Bert Schouten, die al meer dan 30 jaar in het vak zit en vliegvisser is in hart en nieren, ziet hiermee een droom in vervulling gaan. Een nieuwe vliegviswinkel waar de klant in zijn eigen domein kan vertoeven, rondsnuffelen, bijpraten, leren van een expert als Bert en rustig zijn spulletjes kan uitzoeken voor de passie die het vliegvissen en vliegbinden is.


Eigenaar Bert ziet zijn droom in vervulling gaan!

Van de beginner die voorlichting wil tot en met de gevorderde vliegvisser die weet wat hij wil hebben, zoekt en vindt. In een prachtige nieuwe winkel van ruim 130 vierkante meter, gaat Handy Fish ‘Fishing & Outdoor’ onder andere de grootste sortering HARDY Syntrex hengels voeren (‘The greatest revolution in blank technology’, zoals de beroemde Engelse firma zegt. ‘Feel it to believe it’).

Verder komt het roemruchte Amerikaanse merk SAGE met een presentatie van de nieuwe VXP hengels. FILSON USA zal vertegenwoordigd zijn met een nieuwe kledinglijn die speciaal is gericht op vliegvissen, terwijl Handy Fish ‘Fishing & Outdoor’ ook een nieuwe collectie kleding gaat voeren uit Engeland en Ierland. 

Op de openingsdag zullen de Koopman Stainless Steel Smokers worden gedemonstreerd door de maker zelf, rookovens van uitzonderlijke klasse. Maar kunt u ook snuffelen in de nieuwe Handy Fish ‘Fishing & Outdoor’ vliegbindcollectie van topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Ook de H&F Vliegendozen zijn beslist de moeite waard eens goed te bekijken, je krijgt absoluut ‘meer doos’ voor je geld.

Als u wilt kennismaken met het vliegvissen, kunt u bij de vijver aan de overzijde van de zaak kijken naar werpdemonstraties en eventueel zelf een (eerste) worpje maken.  En zo is er nog veel meer. Aanschouw het zelf en kom naar de opening op 1 April (van 9.00 tot 21.00 uur), of breng één van de dagen daarna een bezoek aan deze nieuwe en fraaie winkel om in alle rust en met aandacht je spulletjes voor het nieuwe seizoen uit te zoeken en aan te schaffen.

Handy Fish  Fishing & Outdoor, Kennemerstraatweg 127-129  1851 BC  Heiloo
Tel: 072-5336961, website:
www.handyfish.nl, E-mail: bert@handyfish.nl