GUNKI: What’s up this month – april

GUNKI: What’s up this month – april

Naamloos-2

De gesloten tijd is van kracht en we moeten op een houtje bijten. Dat wil niet zeggen dat roofvisexpert Frederic Julian van Gunki geen tips heeft. Misschien eens wat loodkoppen onder de loep nemen en andere toebehoren…

1
Loodkoppen in verschillende vormen; laten we eens kijken met welke functie voor wat is gekozen.

2
De G-Vertic. Het zit al een beetje in de naam, bedoeld voor het verticaalvissen. Kijk je naar de vorm van de jighead dan zien je een triangle vorm. Het resultaat is een mooie ‘zweefvlucht’ van de shad bij het afdalen. Fred denkt dat je met deze ‘driehoekkop’ ideaal de bodem af kunt zoeken.

3
De G-Slide is bedoeld voor het werpen met shads. Mooi om met het kunstaas strak en direct een grillig bodemprofiel te kunnen blijven volgen.

4
De G-Foot is eigenlijk het een beetje een combi van de twee bovenstaande koppen. Bovenal geeft deze jighead nog meer waggelende actie aan het kunstaas.

5
De G’Skull is natuurlijk sowieso een eye catcher met de kop in de vorm van een schedel. Toch heeft het ook wel degelijk een special functie met het zwaartepunt van de kop recht voorin. Daar waar je met de G-Slide perfect de bodem kunt volgen is dat met de G’Skull nog meer het geval.

6
Ice fluorocarbon, nog minder zichtbaar en met name nog schuurbestendiger en daarmee duurzamer dan veel van zijn soortgenoten. het oppervlak van dit materiaal blijft met andere woorden mooi glad.

7
De Gunki Rod Sock, ideaal als bescherming voor de eventueel opgetuigde hengel bij transport.

8
In twee diameters leverbaar.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -