image description

Gratis visgids Noorwegen

Cordes Travel  

Gratis visgids Noorwegen  

Zo….. weer een seizoen voorbij, het was wederom een druk jaar voor ons (Cordes Travel), meer boekingen dan vorig jaar en nog meer sportvissers hadden in 2017 hun visreis geboekt dan vorig jaar. 

We merken ook dat de economie aantrekt want er wordt volop geboekt, IJsland, Panama, Canada, Zweden, Denemarken en uiteraard Noorwegen, we zijn zelfs al bezig met boekingen voor 2019.


Vissen en genieten in Noorwegen.

Het was een waanzinnig seizoen met enorme heilbotten bij A Rorbuer Lofoten en Havoysund in Noord Noorwegen, grote lengen en dikke kabeljauwen waren er bij Vesteralen te vangen. 

Bij A Rorbuer ving men de grootste heilbot van 2017, dit monster was 242 centimeter lang met een geschat gewicht van 200 kilo. Uiteraard netjes onthaakt en zwemt weer. 

Wij adviseren al onze gasten om de heilbot boven de 130centimeter niet in de boot te trekken en weer te laten zwemmen. Maar wie de >vangstberichten< regelmatig volgt, is op de hoogte vd vangsten in oa Noorwegen.


Erika met een 236 centimeter heilbot.

Er werd veel heilbot gevangen bij het Heilbot-paradijs Havoysund, waar de visgidsen weer prima de stekken wisten te vinden, tijdens ons Penn Havoysund Festival vingen we er 117, waarvan de grootste 142 centimeter. 

Bij Vesteralen ook topvangsten van grote lengen boven de 170centimeter en flinke kabeljauwen, in september ving men op 1 dag 17 kabeljauwen boven de 17 kilo, waarvan de zwaarste 22 kilo. En vergeet Jan niet, hij ving een heilbot van 220 centimeter bij Nordskot met een Penn Light Pilk en een Sargus 5000 molen. Zie de filmpjes op onze website.


Johan met een kabeljauw van 25 kilo.

We hebben ook enorm veel complimenten gekregen over onze visgidsen bij A Rorbuer, Nappstraumen, Vesteralen, Risoysundet en Havoysund, die bij elke groep een dag gratis aan boord gaan om hun van alles te leren over de visserij in Noorwegen. 

Ideaal als je nog nooit of niet zo vaak in Noorwegen bent wezen vissen, om dan zo’n visgids gratis een dag mee te krijgen. De andere dagen kun je achter hem aan varen en is ie elke dag ter plaatse voor de laatste tips, technieken en stekken, ideaal zo’n visgids ter plaatse. 

Oh ja en mocht je niet de juiste materialen hebben, geen zorgen bij Cordes Travel kunt je de beste materialen huren, zelfs een hengelkoker.


Onze jongste sportvisser met een koolvis van 1 meter bij A Rorbuer.

Deze Zweedse visgidsen zijn echte toppers, zij zijn vriendelijk, behulpzaam en doen alles voor onze gasten, lees maar eens door de >reisverslagen<

Maar is een dag niet genoeg en wil je eigenlijk de hele week wel een visgids aan boord, dan kan dat ook, bij Havoysund, Risoysundet en A Rorbuer kun je de hele week een visgids mee aan boord krijgen. 

Wil je kennis maken met deze TOP-visgidsen en hun mening en tips horen, kom dan naar de Cordes Traveldag op 3 februari, let op aanmelden is verplicht, ben je niet aangemeld, kom je écht niet binnen. Op deze hele speciale en unieke dag, waar we minstens 850/900 bezoekers verwachten, zullen deze toppers ook lezingen geven.


23.5ft Arronet boot met 150pk.

Bij al deze bovenstaande accommodaties een hele dikke snelle zeewaardige en vooral stabiele Arronet visboot van 23.5ft met een 150pk motor. Deze boot heeft tevens twee grote schermen, eentje voor de dieptemeter/fishfinder en de andere voor de GPS/plotter. 

Ook in de reisverslagen lees je heel veel complimenten over deze geweldige visboten, volgens velen geen betere in Noorwegen te huur, dan deze Arronet.


Ook grote leng is mogelijk.

Wist je trouwens dat Cordes Travel voor het tweede jaar de hoofdprijs van de Hengelsport en Botenbeurs sponsort? Ook dit jaar kun je een gratis visreis, twv 3000 eu, winnen als je je kaarten online boekt voor deze Hengelsportbeurs in Utrecht, 1-2-3 december in de jaarbeurs. Lees >hier< maar eens verder over deze speciale winactie. 

Onze visvriend Klaas vd Eerden, bekend vh programma Big Fish Klaas, waar Cordes Travel ook aan mee heeft gewerkt, opent de Hengelsport en Botenbeurs en komt uiteraard ook even bij Cordes Travel op de stand langs. 

Uiteraard zijn we elke dag weer aanwezig met zeven experts om advies te geven over onze accommodaties in de verschillende landen, op onze grote 40m2 stand draaien we op 3 grote 42” TV’s de mooiste full-HD films van onze bestemmingen.


Klaas vd Eerden met een heilbot van 142 centimeter bij Havoysund.

Verder denk ik dat jullie onze acties wel volgen via onze nieuwsbrief? We hebben al wat hengelsets verloot en verloten ook vrijkaarten voor de Hengelsportbeurs. Ook speciale kortingen, acties en aanbiedingen worden via onze nieuwsbrief bekend gemaakt. 

Geen zorgen, we zijn geen 'spammers' en sturen alleen een nieuwsbrief als we écht iets te melden hebben, dus meld je gerust aan. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet, klik dan >hier< om je aan te melden.

Zoals gezegd zijn we dus 1-2-3 december op de jaarbeurs in Utrecht, maar een week eerder zijn we aanwezig bij Robby Fish in Wommelgem, tijdens de Expo-dagen, 24-25-26 november, Linda en ik (Raffie Cordes) zijn daar drie volle dagen aanwezig om advies te geven over materialen en visreizen. Tijdens deze speciale Expo-dagen van Robby Fish, enorme kortingen op materialen, dus kom gerust ook daar even langs.

groetjes,
Linda en Raffie Cordes
www.cordestravel.nl 
Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar.

ANDEREN LAZEN OOK