Fox Royale Sleeping Bag Carryall waterdicht

Persbericht Fox

Fox Royale Sleeping Bag Carryall waterdicht 

Door Hans van den Brink



Langzaam beginnen de eerste bomen en struiken van kleur te veranderen en komt er een mooie periode voor ons karpervissers in zicht. De herfst doet zijn intrede en velen van ons zullen regelmatig op pad gaan om voor de winter nog een aantal mooie vissen op de mat te krijgen.

Met het korter worden van de dagen mogen we ook meer nattigheid verwachten. Dat is op zich geen ramp, echter een deel van onze uitrusting willen we toch wel graag droog en schoon houden. In de eerste plaats natuurlijk je slaapzak en eventueel een kussen.

Los van het feit dat sommige slaapzakken simpelweg een kostbaar item zijn en je deze dus graag netjes wilt houden, is het droog houden van groot belang voor een aangenaam en warm verblijf aan de waterkant. Daarnaast is het ook lekker om wat schone en droge kleding bij je te hebben...



Fox heeft daarvoor een mooie oplossing in zijn Royale assortiment zitten, namelijk de Sleeping Bag Carryall. Dit is een draagtas, welke is gemaakt van zeer stevig en waterdicht materiaal. Hij is voorzien van een heavy duty ritssluiting en aan de onderkant extra verstevigd met een kunststof buitenlaag.

Deze tas biedt eveneens goede bescherming voor eventueel foto- en filmmateriaal dat je bij je hebt of de eerder genoemde reservekleding.

De Sleeping Bag Carryall is verkrijgbaar in twee maten, de standaard en een wat grotere XL versie. Deze laatste biedt ruimte aan de grootste en dikst gevoerde slaapzakken die verkrijgbaar zijn, plus eventueel een groot kussen of wat extra kleding.

De standaard versie is meer geschikt voor de iets kleinere/dunnere slaapzakken, of andere zaken die je graag droog en schoon wilt houden. Welke versie je ook gebruikt, hij zal zeker bijdragen aan een comfortabel verblijf aan de waterkant.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -