Fox International krijgt investeerder

Fox International krijgt investeerder 

Na veel speculaties over een mogelijke verkoop, heeft Fox International een nieuwe investeerder gevonden in de vorm van Next Wave Partners. Dit is een onafhankelijk private-equity bedrijf dat zich sinds 2002 richt op het succesvoller maken van kleine en midddelgrote bedrijven in Noord Europa.
 
Door de investering kan Fox het zeer succesvolle innovatieprogramma voortzetten, de klantenservice upgraden en verbeteren. Het bedrijf kan nu de groei versnellen in nieuwe markten. Het van oorsprong Engelse Fox is een van de grotere spelers op de karper- en roofvismarkt.


Een nieuwe investeerder voor Fox International.

Huidige voorzitter Cliff Fox zal een bestuurder van de vennootschap blijven, terwijl Andy Little, momenteel vice-voorzitter, heeft aangekondigd met pensioen te gaan, maar zal door het bedrijf worden bewaard als consultant.

De huidige senior management team van Paul Reeves, Shaun McSpadden, Andre Akkermans en Richard Teale zal bij het bedrijf blijven en zijn volledig toegewijd aan de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf.

Cliff zei: "Ik ben echt blij met de samenwerking met Next Wave en kijk ernaar uit om samen te werken met het bedrijf voor het voortdurende succes van Fox International."

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -