FOX FX Coolerbag System

Productreview verzorgd door Fox

FOX FX Coolerbag System


Tekst & fotografie: Sebastiaan Verkerk

Voor de moderne doodaasvisser zijn er binnen het assortiment van de FOX FX-serie vele bruikbare artikelen te vinden. Van tassen tot foudralen, alles om op een handzame manier je materiaal mee te nemen naar de waterkant.



Het FX coolerbag system.

Het FX coolerbag system is een van deze zeer bruikbare tassen uit deze serie. Het is een praktische en goed doordachte koeltas met een zee aan ruimte. In het hoofdvak past met gemak een kleine (12 Liter) emmer. In deze emmer kun je perfect de ontdooide stukken aasvissen meenemen zonder dat de hele boel direct smerig wordt.


Ruimte genoeg…


…voor vele kilo's aasvis in het hoofdcompartiment.


Naast deze emmer passen er in het hoofdvak nog met gemak een dikke drie kilo aan bevroren aasvissen en enkele koelelementen. Door de dubbele tochtstrippen rondom de ritsen hoeft je niet zo gauw bang te zijn dat de boel snel zal ontdooien, want de kou blijft hierdoor goed binnen.

In de hele warme zomerse periodes bestaat er ook nog de mogelijkheid om één a twee extra coolerbags in het hoofdcompartiment te plaatsen. Bijvoorbeeld De FX coolerbag L voor je etenswaren en de FX coolerbag XL voor de aasvissen.

Bovenop het hoofdcompartiment is een extra compartiment gemaakt waar plaats is voor twee grote aasboxen. Deze boxen kunnen goed gebruikt worden voor belangrijke accessoires zoals bijvoorbeeld je aasnaald en oliespuiten die je direct in de buurt wilt hebben voor het gebruik van je aasvissen.


Het hoofdcompartiment biedt meer dan genoeg ruimte aan al je accessoires.

In de andere box is ruimte genoeg om enkele vissen te bewaren. Ook dit compartiment is net als de twee zijcompartimenten goed geïsoleerd om ervoor bij te zorgen dat alles wat in de tas zit ook goed blijft.

De voeringen zijn, als deze vies zijn, ook gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek en wat schoonmaakmiddel.

Aan beide zijdes van de tas zit nóg een ruim compartiment voor nog meer opbergmogelijkheden van bijvoorbeeld oliën en PVA-materialen.


Het zijcompartiment biedt ruimte aan wat flessen olie…


… of aan wat extra accessoires.


De tas is prettig te dragen door middel van de gevoerde 3D schouderriem of de twee EVA handgrepen die het in en uit de auto tillen van de tas vergemakkelijken.


Verse aasvis draagt sneller bij tot succes.

Voor meer informatie over deze tas, klik hier.

Sebastiaan Verkerk

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -