image description

Floatplus, vanaf nu verkrijgbaar bij Fish Inn

Fish Inn    

Floatplus, vanaf nu verkrijgbaar bij Fish Inn Venlo  

De revolutionaire bellyboot aandrijving is vanaf nu verkrijgbaar bij de bellyboat specialisten van Fish Inn Venlo. 

Om het super complete bellyboot assortiment aan te vullen is er gekozen om een dealerschap aan te gaan van het Float Plus Systeem.

Het Float Plus Pro systeem is het nieuwste en meest innovatieve systeem om je bellyboot te upgraden naar een hoger niveau. Toen de bellyboatende teamleden Float Plus Pro onder ogen kregen waren ze dan ook direct verkocht. Met alle eindeloze peddelsessies, winderige visdagen en het niet kunnen trollen met de bellyboat was de keuze dan ook snel gemaakt, Float Plus gaat het worden!

Het systeem wordt doormiddels van een bijgeleverde pad onder jouw bellyboat bevestigd. Deze pad bevat een rail waar de motor gemakkelijk in gemonteerd wordt. Het koffertje wordt achter het zitje neergezet of op de bladders van de bellyboat gemonteerd. Als u zich af vraagt wat dit allemaal weegt zult u stijl achterover slaan. Het complete Float Plus Pro systeem weegt namelijk maar 5.8kg

De hoge kwaliteit 12 volt 41.6 Ampere LG lithium accu zorgt ervoor dat er maar liefst tot 20 uur verticaal, tot 12 uur snel diagonaal en tot 6 uur trollend gevist kan worden. Zoals je ziet zal er een wereld voor je open gaan, zelfs een visweekend zonder oplaadmogelijkheden vormt geen probleem voor het Float plus bellyboat stysteem

Float Plus Pro System is vanaf nu bij Fishinn.nl online te bestellen en wordt binnen een werkdag zonder verzendkosten binnen Nederland verstuurd. Fish Inn heeft de Float Plus Pro systemen goed op voorraad liggen met alle bijbehorende info.

Wil jij meer online informatie? Klik dan hier.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij………SPIDERWIRE
Willem Moorman -
image description
De Wobshad 2.0 in de praktijk
Willem Moorman -