image description

Fish Inn oppervlakte Update

Fish Inn 

Fish Inn oppervlakte Update 

Guido, medewerker van Fish Inn hengelsport houdt het weerbericht altijd in de gaten en staat momenteel te stuiteren om de karpers aan het oppervlak te gaan belagen. Graag laat hij je onderstaand zien van welke materialen hij gebruik maakt.


Korda Interceptor.

Zeker bij de oppervlakte visserij op langere afstand is een goede surface float zeer belangrijk. Guido gebruikt hier de Korda Interceptor voor. Wanneer het juiste gewicht gekozen is prikt de vist zichzelf vast op de dobber, Guido gebruikt hier de 50 grams variant voor.


Korda Zig Line.

De belangrijkste factor bij een floaterlijn is de drijvende eigenschap. Een andere belangrijke factor is de verhouding tussen diameter en trekkracht. Hier moet zeker rekening mee gehouden worden omdat een gehaakte vis zomaar de plompen in kan duiken.


Korda Mixa Haak.

De Korda Mixa haak is de eerste haak die speciaal ontwikkeld is voor het oppervlakte vissen. Doordat de steel een stuk dunner is zal het oppervlakte aas niet snel gaan zinken. Ook is de haakbocht zeer ruim gehouden zodat de kans op uitspuwen van de haak minimaal word.


Guido met graskarpers.

Zeker met het warme weer van komende week is een oppervlakte montage de ideale manier om de passieve karpers te belagen. Ook zal je verbaast over de grote graskarpers die op sommige wateren rondzwemmen zonder dat jij daar weet van hebt.

Vang ze,
Guido

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Wobshad 2.0 in de praktijk
Willem Moorman -
image description
Gezien bij… Spro
Willem Moorman -