Fauna Hengelsport breidt roofvisassortiment uit

Persbericht Fauna Hengelsport

Fauna Hengelsport breidt roofvisassortiment uit 

Bij Fauna Hengelsport is men voortdurend op de hoogte van de nieuwste producten en trends op roofvisgebied. Dat is ook niet vreemd, want de megastore in Raamsdonksveer is niet voor niets de grootste roofvisspecialist van Nederland en België.  

Aangezien er de laatste tijd behoorlijk wat nieuwe, interessante items aan het assortiment van Fauna Hengelsport zijn toegevoegd, hebben we even de moeite genomen om alles voor je op een rijtje te zetten.

Westin Mike The Pike Hard Lure


Na het succes van de Mike The Pike Hybrid, heeft Westin nu ook een Hard Lure versie uitgebracht. Deze schitterende snoekimitatie is voorzien van een prachtige verflaag en is uitgerust met een typisch 'rollende' actie. Lees meer..

Westin Barry The Bass Hard Lure


Barry the Bass van Westin, een schitterende Swimbait van 15 centimeter lang, perfect voor het werpen en trollen op allerlei soorten roofvis! Deze Swimbait is voorzien van een schitterende verflaag, levensechte vinnen en vlijmscherpe Japanse dreggen. Lees meer..

Westin Rawbite - 15 centimeter


Afgelopen jaar bracht Westin al de Rawbite 11 centimeter op de markt, nu hebben ze daar een 15 centimeter variant aan toegevoegd. Deze druktemaker is een ware topper voor het werpen en trollen op snoek en snoekbaars. Daarnaast is de Rawbite voorzien van een luide ratel die tevens voor betere werpeigenschappen zorgt.  Lees meer..

Liveshad


De Daiwa Duckfin Liveshad ziet er dankzij de schitterende kleuren, natuurlijke vinnen en 3D ogen levensecht uit. Daarnaast beschikt deze shad over een brede staart die hem haast een schoppende actie bezorgt, terwijl zijn lijf van links naar rechts waggelt. Lees meer..

Daiwa Exist


De Daiwa Exist is het nieuwe paradepaardje van Daiwa, deze molen beschikt over de nieuwste technieken en ziet er werkelijk schitterend uit. Zo beschikt deze molen bijvoorbeeld over het 'Magseal' systeem dat voorkomt dat vuil de molen binnendringt. Lees meer..

Daiwa Luvias

De Daiwa Luvias is uitgerust met alle technieken die een 'Made in Japan' molen verdient. Dankzij het Mag Seal systeem heeft vuil geen kans om het molenhuis binnen te dringen. Deze molen is daarnaast uitgerust met een aluminium spoel, 8 kogellagers en een lichtgewicht body.  Lees meer..

Daiwa Steez SV103HL

De Daiwa Steez SV103HL is dankzij de Magnesium body een van de lichtste reels op de markt en in tegenstelling tot de meeste baitcast reels is de Daiwa Steez perfect geschikt voor het werpen van ultra licht kunstaas. Lees meer..

Je vindt de megastore van Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer, tussen Gorinchem en Breda. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website. Volg Fauna Hengelsport ook op Facebook  en Instagram.
Fauna Hengelsport

Oeverkruid 20

4941 VV Raamsdonksveer

tel: +31 (0) 162 – 51 33 08
info@hengelsportfauna.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -