Electrisch verwarmde roofvis/verticaal handschoen!

 Fishing4u/Gerbing’s Heated Clothing komt met een wereldprimeur!
 
Electrisch verwarmde roofvis/verticaal handschoen
 
Het probleem waar iedereen die een hengel gebruikt tegenaan loopt tijdens koude/winterse omstandigheden is koude vingers. Dé oplossing daarvoor zijn elektrisch verwarmde handschoenen.



Omdat het onmogelijk is om met name de reel/molen goed te bedienen als er een handschoen tussen zit, is er een sleufje in de wijsvingers aangebracht. Bij deze roofvis/verticaal handschoenen is ook gedacht aan de linkshandigen, omdat er in beide wijsvingers een sleufje is aangebracht

Het principe van de elektrisch verwarmde handschoenen is op zich heel eenvoudig. Ze zijn voorzien van speciale draadjes, welke via pluggen worden aangesloten op een lichtgewicht accu met thermostaat (optioneel) of met een accu aansluitsnoer (optioneel) als u vanuit een boot gaat vissen.

De verwarmingsdraadjes zijn zodanig aangebracht, dat beide handen geheel worden  verwarmd. Doordat er gebruik gemaakt wordt van zwakstroom en de pluggen spatwaterdicht zijn, kan de kleding ook gebruikt worden als het regent. De accu (optioneel) is zodanig klein en licht (slechts 600 gram) dat deze in een binnenzak gestoken kan worden. Verder kunnen door middel van een thermostaat (optioneel) de handschoenen precies op de gewenste temperatuur worden gehouden. 

De handschoenen zijn vervaardigd van het soepele analineleer in het jagersgroen en verkrijgbaar in de maten S tot en met XXXL.
 
Prijs: € 159,- per paar

  Electrisch verwarmd vest.
 
Het gaat hiebij om een draadloos verwarmd vest dat gevoed wordt met behulp van een batterij.

Dit systeem is niet ontworpen om gevoed te worden door de voertuigbatterij maar door een (meegeleverde) 7,4V lithium battery pack.

• Gevoed door een meegeleverde 7,4V Lithium battery pack

• Concentraties van warmte in borstgedeelte en onderrug

• Ingebouwde digitale warmteregelaar met 5 verschillende temperatuurstanden

• Batterij levert 4,5 uur warmte op de hoogste stand, en meer dan 12 uur op de laagste stand

• € 149,- 
 
De maat kan worden ingesteld door middel van ritsen aan de zijkant. De vesten zijn leverbaar in verschillende maten. Meer info : www.fishing4u.nl


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -