Cresta SpeedFeed method uitgebreid

Persbericht Spro 

Cresta SpeedFeed method uitgebreid 

Door Team SPRO

Het Cresta SpeedFeed-pakket wordt voor het seizoen 2015 stevig uitgebreid met onder andere Method Mixen, Competition Feeder-voer en Fluo Mini Method Boilies. Tevens is er een aantal nieuwe smaken toegevoegd aan het huidige assortiment.

De zoetige geur en de toevoeging van Green Betaine bestanddelen maken de Cresta Speedfeed Method Green Allround een populaire mix voor de Method-visserij op karper, zeelt en brasem. Het heeft een mooie, fijne structuur en een uitstekende kleefkracht.


Een goede geur en een mooie structuur zijn belangrijk. Daarnaast is Cresta Speedfeed Method Fine Pellets is ook nog eens voorzien van mini-pellets. Deze zijn voor de vis goed te ruiken maar minder snel te vinden waardoor de vis langer op de plek blijft hangen. Verder heeft dit voer een perfecte kleefkracht. Hét ideale voertje voor de Method-visserij op commerciële vijvers maar ook zeker perfect voor stadswateren.

Cresta Speedfeed Method Green Betaine zit boordevol mooie bestanddelen. Het meest noemenswaardige is wel het overbekende Green Betaine. Het voer heeft een mooie structuur, een perfecte geur en een gedoseerde kleefkracht. Een supervoertje voor de karpervisserij met de Method Feeder.


Cresta Speedfeed Method Krill is een luxe vismeel voer voorzien van krill-bestanddelen en micro-pellets voor extra geur en attractie. Het voer heeft een mooie structuur en is voorzien van wat grovere, zinkende deeltjes waardoor de vis op de stek blijft hangen. Een voer wat zeker resultaat geeft, ook als de omstandigheden moeilijker zijn of bij grote hengeldruk.

Cresta SpeedFeed Grounbait Sweet Yellow Feeder is een ideaal voertje voor de feedervisserij op klein tot middelgroot water. Een luchtig voer met een degelijke bindkracht. Zeker brasem zal de zoete geurstof niet kunnen weerstaan.


Cresta Speedfeed  Competition Feeder Yellow is een echte topper in het assortiment is deze Competition Feeder Geel. Een supermooi voertje met vele mogelijkheden. Een goede structuur zonder grove delen en gemakkelijk te bevochtigen. Het is een voer met een enorme vangkracht.


Cresta Speedfeed Competition Feeder Allround is een geweldig, gemakkelijk te bevochtigen en luchtig feedervoer met een erg mooie structuur bestaande uit een aantal basisingrediënten met toevoeging van een weloverwogen combinatie smaak- en geurbestanddelen. Competition Feeder heeft een zoete geur en smaak. Ideaal voor het feedervissen op stilstaand tot licht stromend water.
Tip: Het voer is te personaliseren door 50 gram koriander toe te voegen op 1kg droogvoer. Het resultaat is écht top!

De Cresta SpeedFeed Fluo Mini Method boilies zijn voorgeboord haakaas voor de Method Feeder-visserij. De structuur is goed en de 9mm boilies hebben een enorme aantrekkingskracht, niet in de laatste plaats door hun opvallende kleuren: wit, geel, oranje en rood. Deze fluo boilies worden geleverd in een handig afsluitbaar bakje.


De Cresta SpeedFeed Soft Hook pellets 6mm & 8mm zijn perfect voor het vissen aan de vaste hengel maar ook taai genoeg voor het vissen met de match- en de feederhengel. De visser kan er zeker van zijn dat het aas aan de haak blijft zitten tijdens het werpen.


SpeedFeed Soft Pellets breken niet open en kunnen daarom ook gebruikt worden voor de method-visserij, gevist aan een dunne hair. Leverbaar in bakjes van 80gr in de smaken: Tutti Frutti, Strawberry, Vanilla, Cheese, Monster Crab en Halibut. Nieuw voor 2015 zijn de smaken  Competition en Strawberry/Krill.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -