Cordes Travel op de Visma

Persbericht Cordes Travel 

Cordes Travel op de Visma  

Als reisbureau, gespecialiseerd in visreizen, is het belangrijk om de 'klant' die wij liever 'gasten' noemen, kennis te laten maken met het reisbureau waar zij mee in 'zee' gaan. Wij vinden dat de gasten een goed gevoel moeten hebben met het reisbureau, even face to face contact moeten hebben en moeten kunnen zien en ervaren hoe professioneel een bedrijf is en wat zij te bieden hebben.

Dat is dan ook de reden waarom Cordes Travel het enorm belangrijk vindt om aanwezig te zijn op de grote hengelsportbeurzen zoals in de Jaarbeurs in Utrecht en de Visma in Rotterdam.

Dit soort beurzen mag je als professioneel reisbureau gewoon niet missen, je moet hier aanwezig zijn voor je gasten en kennis maken met potentiële sportvissers én er zijn voor de sportvissers die al een visreis bij Cordes Travel geboekt hebben.

Cordes Travel visreizen staat er niet alleen om informatie te geven over visreizen, maar we geven op zo’n beurs ook advies over stekken, technieken, materialen, informatie over de reis en beantwoorden alle vragen die men eventueel nog heeft.

Dat is ook de reden waarom we altijd naast de grote hengelsportwinkelier 'Ahoy Hengelsport' staan, zij hebben een heel ruim assortiment en zijn gespecialiseerd in materialen voor oa Noorwegen en IJsland, wij lopen graag even mee om advies bij deze stand te geven.

Wie is Cordes Travel nu eigenlijk?
Wij zijn Linda en Raffie Cordes en zijn 11 jaar geleden dit reisbureau gestart wat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste visreizen gespecialiseerde reisbureau van Nederland en België. Wij hebben acht jaar in Noorwegen gewoond en beide gewerkt als visgids, dus het vissen in Noorwegen is ons zeer goed bekend, tevens vissen we beide nog steeds voor het Penn Team en is de sportvisserij ons beroep.

Wij bieden visreizen aan in Noorwegen, IJsland, Zweden, Denemarken, Ierland, Panama en de Florida Keys USA, wij bezoeken 99% vd accommodaties zelf, kennen alle huiseigenaren persoonlijk en werken alleen met bedrijven die serieus, verantwoordelijk en eerlijk zijn.

We willen het allerbeste voor onze gasten en zij moeten ook ter plaatse in goede handen zijn, ook al zijn wij 24/7 bereikbaar in geval van nood. Een ander voordeel is dat wij ook vloeiend Noors, Engels en Duits spreken.
 
Nu denken heel veel sportvissers dat een huisje boeken via een reisbureau altijd véél duurder is, maar niets is minder waar. Als je een eerlijke huiseigenaar hebt, dan geeft hij ons dezelfde prijs als zijn eigen gasten.

Alleen boek je via Cordes Travel dan staat er wel een bedrijf achter de boeking, een huiseigenaar zal niet gauw zijn goede zaken met een reisbureau opgeven en zal altijd deze groep gasten extra goed behandelen.

Mocht er toch iets zijn, dan zijn wij er nog om jullie bij te staan en nemen wij contact op, bijvoorbeeld in het Noors met een huiseigenaar en dat geeft voor duizenden van onze gasten een goed gevoel.

Dat is ook de reden waarom we alle huiseigenaren persoonlijk kennen, wij hun 24/7 kunnen bereiken en we hele goede duidelijke afspraken maken en zij alles doen voor onze gasten en zo hoort het.

Het boeken van een visreis bij Cordes Travel heeft nog meer voordelen. Zo krijgt men een boekwerk vol met tips, technieken en informatie, krijgt men van ons een A3 gelamineerde kleuren zeekaart, mag men aanwezig zijn op de Cordes Traveldag en kan men gratis prive-les krijgen bij ons in Deurne (Eindhoven).

Juist voor die groepen die niet zo goed vangen, voor de eerste keer ergens op visreis gaan en voor die groepen die altijd bij willen leren zijn dit allemaal grote voordelen en is allemaal een gratis service van Cordes Travel. U staat er bij Cordes Travel nooit alleen voor en zijn wij er altijd voor onze gasten en dat is bij ons vanzelfsprekend.

 
Of u nu wil vissen op heilbot in Noorwegen, kabeljauw in IJsland, vlagzalm of zeeforel in Zweden, Cuberra, Marlin, Roosterfish of Sailfish in Panama of de Florida Keys, snoek of snoekbaars in Zweden, het maakt niet uit Cordes Travel heeft voor bijna elke sportvisser wel iets in hun programma en anders kunnen zij advies geven of zijn er inmiddels achter de schermen al mee bezig.

Kortom iedereen is welkom bij Cordes Travel en geloof ons, vaak veel goedkoper dan dat men denkt, want hier en daar zijn onze prijzen echt scherp. Bent u op zoek naar een overtocht naar Noorwegen met de ColorLine of Fjordline, een vliegticket met de SAS of een huurauto van Avis, Sixt, Hertz of Alamo?

Geen probleem, wij zijn officieel agent voor al deze bedrijven en werken voor de verzekeringen met de Europeesche verzekeringen.

U krijgt van ons altijd een geheel vrijblijvende prijsopgaaf, zodat u meteen kunt zien wat een visreis zou gaan kosten en geloof me, bij 95% van de sportvissers valt de prijs reuze mee en hadden zij het zelf veel hoger verwacht, dus gewoon even een prijsopgaaf aanvragen en je weet precies wat het zou gaan kosten.
 
Kom een kennis maken in hal 5 stand 512 naast Ahoy Hengelsport en maak kennis met de mensen achter Cordes Travel. Elke dag staan we met zes experts op de stand om iedereen van informatie te voorzien.

We laten filmpjes van elk land zien en een aantal accommodaties en hebben fotoboeken en zeekaarten op de stand, dus neem de stap en maak kennis met het grootste reisbureau van Nederland en België gespecialiseerd in visreizen of bezoek alvast onze website: www.cordestravel.nl
 
Tot ziens op de Visma op 6-7-8 maart in de Ahoy Rotterdam, vrijdag van 10:00 tot 22:00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur. 
 
Met vriendelijke groet,
Raffie Cordes

www.cordestravel.nl

www.zeevisland.com


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -