Commissie zeevissen zoekt behulpzame zeevissers

Persbericht Sportvisserij Midwest Nederland 

Commissie zeevissen zoekt behulpzame zeevissers 

Jaarlijks organiseert Sportvisserij MidWest Nederland in samenwerking met Zeevissen.com een gehandicaptenwedstrijd bij Velzen-Zuid aan het Noordzeekanaal. De commissie is opzoek naar 30 enthousiaste zeevissers die bereid zijn om, met een gehandicapte medevisser, gedurende een paar uur te vissen op het Noordzeekanaal. De commissie heeft hulp nodig.

Vis je wel eens op zee? Kan je goed coachen en ben je behulpzaam? Dan zijn wij op zoek naar jou. Geen zeevisser, maar toch willen helpen? Dat kan! De commissie is ook opzoek naar een aantal mensen die de gevangen vissen kunnen meten en wegen.



Dit alles vindt plaats op zaterdag 13 september 2014, verzamelen ’s morgens om 08.00 uur in Grant Café Kruiten te IJmuiden. Voor aas is gezorgd.

Heb je belangstelling om ons hierin te ondersteunen en je gehandicapte medevisser een onvergetelijke dag te bezorgen? Meld je dan nu aan en bel met Ron Gatowinas 06- 179 447 66 of stuur een mail naar zout@sportvisserijmidwestnederland.nl.

Door diverse omstandigheden heeft Zeevissen.com zich teruggetrokken uit de organisatie. In overleg met het bestuur van Zeevissen.com heeft de commissie zeevissen van Sportvisserij MidWest Nederland besloten alle zeilen bij te zetten om dit prachtige evenement toch door te laten gaan. Dit is dé reden, waarom we onze zeevissers om hulp vragen!


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -