image description

Total Fishing heeft een nieuwe jas

Total Fishing heeft een nieuwe jas 

Door de redactie 

Total Fishing heeft een nieuwe jas gekregen! De nieuwe ‘look’ is helemaal aangepast aan de tijd. Vertrouwde rubrieken en series zijn nu sneller en makkelijker navigeerbaar, vooral ook op tablet en smartphone. De foto’s zijn een flinke slag groter en worden nu in 1000 pixels breedte weergegeven.

Het volledige archief van Total Fishing blijft geheel toegankelijk. Wel is het zo dat de illustraties van de ‘oude site’ nog in het oude, dus kleinere, formaat worden weergegeven.

Vaste rubrieken zoals Zicht op Zeebaars, Rivier in ’t Vizier, Kayak Jagers, Tips ’n Trics, ze zijn er nog allemaal. Het aantal rubrieken gaan we uitbreiden. Er is alweer een nieuwe in zicht.

Ook zijn we een samenwerking aangegaan met Vip Media en Beet-Rovers! Dat betekent dus nóg meer fijne sportvisartikelen en -nieuws op Total Fishing!

Om Total Fishing 2.0 te vieren doen we komende tijd een aantal acties. Allereerst is er wekelijks een prijs te verdienen voor de beste vangstfoto of -film in de rubriek Actuele Vangstberichten op dinsdag.

Let daarnaast ook op de facebookpagina’s van Total Fishing en Beet-Rovers!

ANDEREN LAZEN OOK