Berkley scoort op de ICAST

The King of baits

Op de ICAST in Las Vegas won Berkley (Pure Fishing) bijna alle grote prijzen, waaronder die voor de Best of Show titel. Met name op het gebied van reukstoffen zitten er grote ontwikkelingen aan te komen

Niet zo spectaculair maar wel bijzonder praktisch en een typische Berkley oplossing is een nieuwe manier van shads verpakken. Hoeveel shads liggen precies verkeerd in een zakje waardoor er net zo’n vervelende hoek in het staartje onstaat en soms een gedeelte van die shads gewoon onbruikbaar is. Dan is dat later vaak wel weer op  te lossen, maar prettig is het niet, zeker niet als je aan het vissen bent. Deze manier van verpakken is daarvoor, zo het lijkt, een super oplossing.

 

Verder veel nieuwe Micro tubes, spinnerbaits gemaakt uit de beste componenten, ook geschikt voor zout water, veel nieuwe wormen die in Nederland ook steeds meer ontdekt worden. Er zijn al heel wat verticaalvissers die daar mee experimenteren en er zeer goede resultaten mee boeken!

Ook schitterende nieuwe Powerbait shads, ook allemaal geschikt voor het zoute water en  interessante zeebaarsshads met Gulp extracten. Het zijn de bekende Gulpvarianten die  nu in een recharge vloeistof worden geleverd, kunstaas dus wat kan worden geladen met een extra dosis lokstof. Meer gedetailleerde info van de nieuwe Berkley producten wordt binnenkort verwacht.



ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -