image description

Beet november: Barbelen met Tim Janssen

Beet november: Barbelen met Tim Janssen

De warmte is nu definitief uit het land vertrokken, laat het maar snel gaan vriezen! Of niet? Als alle wateren dicht liggen heb je in ieder geval tijd genoeg om de nieuwste Beet te lezen want daar staat een hoop tofs in. Zo kun je lezen hoe Vlaming Glenn Veekeman de dag van zijn leven beleefde tijdens een dag barbelen met Korum specialist Tim Janssen, maar ook andere wit- en zeevissoorten zijn niet onderbelicht in dit nummer!


Veelzijdigheid troef in het novembernummer. Als klapstuk misschien wel het razend interessante artikel van Arno van ’t Hoog; wat zien vissen nu daadwerkelijk onder water?

Er zijn maar weinig mensen die echt gericht op barbeel vissen in Nederland, maar waarom? Dat is een goede vraag! Want Tim Janssen liet tijdens zijn sessie met Beetlezer Glenn Veekeman zien dat deze visserij helemaal niet super ingewikkeld hoeft te zijn. Bovendien vallen er in Nederland echt prachtige barbelen te vangen!


Glenn is door het dolle heen na deze visdag, zijn allereerste barbeel is binnen! Hoe deze vangst tot stand kwam lees je uiteraard in het novembernummer!


Geen enkel onderwerp wordt onderbelicht gelaten tijdens deze visdag!

ANDEREN LAZEN OOK