Altijd al gedroomd van een recordvis?

Persbricht Wout van Leeuwen

Wout van Leeuwen / Samsfishingtravels Steurtrip van 3 September tot 12 September.

Altijd al gedroomd van een recordvis? Steuren die metershoog het water uit springen als ze gehaakt zijn? Dan is nu je kans want Wout van leeuwen organiseert i.s.m. sams fishing travels een Steurtrip naar British Columbia Canada.

Begin september vliegen we naar Vancouver, Canada en vertrekken vanaf het vliegveld naar Chilliwack. Hier slapen we in een gezellig vissers hotel met mooi ruime kamers en voor de liefhebber is er een zwembad. De volgende morgen worden we na een ontbijt door de visgidsen opgehaald die met hun dikke pickup truck en jetboten buiten klaar staan.


Steuren tot 3.60 meter.

Gevist wordt er op de Fraser rivier die enorm populair is onder de avontuurlijke visser. Steuren tot 12 foot ( 3.60 meter ) zijn er afgelopen jaar gevangen en wegen rond de 1000 lbs !! Afgelopen jaar was ons triprecord net geen 11 foot 3.30 meter!!

Wij vissen uitsluitend met een gecertificeerde visgids en alle boten hebben een 100 % verzekering en werken volgens de Coastguard en Wildlife en Fishery regels. Dus geen amateurs of gevaarlijke boten. De boten hebben alle materialen en deze zijn dan ook 100% in orde om deze kanjers binnen te halen.

 Dit jaar is er zelfs een bonus want de Pink Salmon komt medio september met MILJOENEN de rivier op zwemmen om te paaien in kreken en kleine rivieren. Als deze na het paaien doodgaan zijn ze een heerlijke maaltijd voor de Steur. En zullen de Steuren zich werkelijk rond eten en wegen dan ook meer dan normaal. Ook zullen er veel meer Steuren aanwezig zijn dit jaar.


We gaan te werk volgens de Coastguard en Wildlife en Fishery regels.

Nog geen Eagle of Blackbear gezien in het wild? Ook dit is een veel geziene gast langs de oevers van de Fraser rivier zeker nu de Pink Salmon weer aanwezig zal zijn dit jaar. Elke dag gaan we er op uit en vissen long days dus extra lang. Lunch pakketen zijn ook aan boord en uiteraard een drankje is aanwezig.

Wil je ook een dag of ochtend een mooie Zalm vangen? Ook dit is geen probleem spin en vliegenhengels zijn aanwezig, natuurlijk mag je ook je eigen vliegenhengel of spinhengel meenemen. Tijdens de 7 dagen Steuren is de kans op je recordvis enorm groot, afgelopen jaren hebben tijdens onze trips diverse sportvissers hun persoonlijk record gevangen. Bijna allemaal een vis over de twee meter! Prijs 2150,-

Wat is inclusief?
•    alle grondtransport ( op de geplande data )
•    Hotel overnachtingen 2 pers. Per kamer
•    Ontbijt en lunchpacks
•    7 dagen jetboat incl. alle materiaal en aas
•    professionele visgids 7 dagen
•    mogelijkheid tot Zalmvissen
•    Nederlandse begeleiding

Exclusief:
•    Internationale Vlucht naar Vancouver
•    Avond maaltijden ( deze zijn zeer betaalbaar in hotel en stad )
•    Vergunning ( eenvoudig te regelen via internet )

Meer info: Kijk op www.samsfishingtravels.nl / georganiseerde avonturen of Bel met Marcel van Wout van Leeuwen 010-4343060
 
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De haken en ogen van een Noorse vistrip (17)
Marc Borst -