Actuele vangstberichten tot dinsdag 20 augustus 2013

... tot dinsdag 20 augustus2013

De vakantieperiode is voor de meeste weer voorbij en wat hebben we een overvloed aan mooie dagen gehad met twee hitte golven achter elkaar! Maar de rust keert terug aan het water en het is nu weer eens tijd om een visdag te plannen.


Met één oog alles in de gaten houden. Foto: Jan Althof

Hallo allemaal,

Zo,de vakantie zit er voor de meeste mensen weer op! Hier in de regio Rotterdam hebben we nog 2 weken te gaan.

Zelf ben al weer een paar dagen aan het werk. De komende midweek even met de kleinkinderen een paar dagen op vakantie naar Oosterhout om a.s. vrijdag weer op weg te gaan naar Weymouth in Engeland voor een week bootvissen! Erg vervelend allemaal!!

De laatste weken waren voor de zeevisserij prima, zowel de bootvissers als de kantvissers kwamen ruimschoots aan hun trekken. Vooral de zomervissen waren volop aanwezig!

Bootvisserij.
Natuurlijk is  de makreelvisserij vanaf de huurkotters en de kleinere charterschepen momenteel enorm in trek. Er zitten grote scholen makreel onder de kust dus volop vangen geblazen! Mede dankzij het uitstekende weer is de water temperatuur flink opgelopen, dus per definitie groeizaam weer voor alle levende wezens in de zee.

De vangsten van kabeljauw en zeebaars visserij zijn matig. De tongvangsten zijn vooral tijdens de avonduren  redelijk tot goed te noemen. De monding van de Westerschelde en de Westerschelde zelf produceren prima vis. Ook rond de Oosterschelde worden redelijke tongvangsten geboekt tijdens de avonduren.

Sharkatag was weer  een succes. Er werden meer dan 200 gladde haaitjes gevangen daarna gemerkt en teruggezet. Per 1 september kunnen jullie je weer inschrijven voor het Penn Grevelingen Tournament 2014, zaterdag 11 januari 2014 wordt dit super evenement weer gehouden, vanaf 1 september info en inschrijven via www.eurovissers.nl klik op de homepage op het Penn PGT 2014 logo

Kant en kustvisserij
Zeebaars, tong en makreel zijn de vissen waar het nu om gaat, voor tong zijn de stranden van Cadzand,  Domburg en de Waterweg tot ver bij Rotterdam de aangewezen plaatsen. Er worden momenteel weer mooie hoeveelheden tong gevangen. Kortom de tongvangsten zitten weer duidelijk in de lift!

Vaak is de stek waar je vist wel vangst bepalend! Maar als je de berichtgeving op Facebook en andere sociale media een beetje bijhoud kom je vanzelf achter de betere stekken. Let wel op waar je gaat vissen en zorg dat je de Vispas bij je hebt.  Houd je aan de regels!Zeker als rond  Rotterdam/Europoort vist is er veel controle, je bent dus gewaarschuwd!


Lekker met de maatjes ontspannen vissen op tong in de Waterweg onder zomerse omstandigheden!

Van Vlissingen tot aan Westkapelle momenteel een leuke zomervisserij op makreel en zeebaars. Verder bestaat de vangst uit nog wat geep, tong en fint. Richting Domburg vinden we na de Westkapelse zeedijk de betere tongstekken. Als de wind op de kant staat maak je hier kans op dikke zeebaarzen en botten.

Zorg dat je er op tijd bent want het is er lelijk druk! Vissend vanaf de Banjaard redelijke tongvangsten en hier wat meer kans op een gladde haai, Oosterschelde zoals gezegd zomervis vanaf de dijken, makreel en zeebaars, soms nog wat geep.

De stranden van Schouwen Duiveland zoals Westenschouwen, Haamstede en Renesse momenteel een goede zomervisserij. ‘s-Avonds wat tong bij Haamstede maar de tijden van vroeger komen nooit meer terug. Europoort goed, mooie zeebaarzen aan de plug en dobber met zager of krab.

De Dintelhaven en Hartelkanaal wat botjes, veel grondels, wat palingen en zeebaarsjes,maar vooral veel wolhandkrab. Rond het Recreatie en Sportstrand van de Maasvlakte 2 wat tegenvallend vangsten de laatste paar weken,zeker minder zeebaars dan  verwacht!

Van de diepe havens zoals Caland en Yangste komen berichten over wijting en een enkele gul. Verder wat makreel en zeebaars. De Papegaaienbek momenteel prima, veel zomervis zoals makreel, tong, zeebaars en af en toe een gladde haai. Afgelopen zaterdagavond hebben we met het W.K team heren met de feeder gevist in de Waterweg.


Mike Lubbers tijdens de W.K. Ploeg trainingssessie in de Waterweg met een tongetje en een botje aan de feeder gevangen.

Met als doel de organisatie van je stek in het donker en het gericht vissen op kleine  vis. Tijdens het W.K. In Torremolinos vissen we uitsluitend in het donker dus proberen we hier alvast wat aan te wennen. Trouwens een prima verlopen sessie. Vooral toen de duisternis inviel stonden de hengels niet meer stil en werd er veel kleine vissen gevangen. 

Tong, grondels, zeebaarsjes en bot vormden de hoofdmoot, natuurlijk waren de wolhandkrabben ook weer van de partij!! We hebben gevist voor de Stormvloed kering aan de Rozenburgzijde nabij de picknick plaats.

Pier van Hoek van Holland redelijk, makreel aan de zeezijde en wat zeebaars in de Waterweg. Rond de zeekant wordt zo nu en dan een zeebaarsje aan natuurlijk aas gevangen. Wel opletten met het vastlopen van de vis. De stranden Hoek van Holland tot aan Kijkduin barsten van de krab, desondanks redelijk zeebaars, wat bot en gedurende de nachtelijke uurtjes ook wat tong. De Noord Hollandse stranden een lastige visserij met wat bot en zeebaars.

Als ik volgende week in Engeland zit zal Joop Folkers wat bescheiden vangstberichten inzenden, indien mogelijk graag zoveel mogelijk vangstinfo naar Joop sturen op naar: joopvis@caiwai.nl

Tot volgende week, Arthur

Vangstberichten afgelopen vakantie

Voor de meeste vissers zit de vakantie er weer op, in Nederland of buitenland maakte met het weer niet veel uit het was gewoon een prima zomer tot nu toe. Is er in Nederland ook nog gevist? Ja hoor en er zijn ook nog best mooie vissen gevangen, we zullen het eens even doornemen.

Snoek - De vangsten zijn ondanks het warme water best redelijk geweest. Niet meteen de aantallen maar vooral grote snoeken zijn er gevangen en daar zaten nog enkele 120+ snoeken bij. Het soort kunstaas was heel divers en dat betekend dat er grote snoeken zijn gevangen op mini kunstaas maar ook op grote dode aasvissen en ook redelijk wat meldingen op spinnerbaits en spinners. Nu eens kijken wat het de aankomende weken gaat doen op de snoeken.


Top ratelaar van River2Sea.

Snoekbaars - Niet altijd veel aantallen maar ze waren toch nog best te vangen deze stekelrovers. Het was wel vaak hard werken om ze te vinden, Maar op een stek kon je er vaak maar enkele vangen en dan moest je weer snel verkassen en verder zoeken. Ook wederom diverse 80+ snoekbaarzen bij de vangsten. Shads blijven het gewoon goed doen op de snoekbaarzen, langwerpige wel vaak in het voordeel. Opvallend is ook nu nog dat ze nog vaak wel eens ondiep kunnen liggen.


Waterplanten in overvloed in Nderland.

Baars - Waar alle grote baarzen vandaag komen is vaak een raadsel maar wederom de laatste weken veel meldingen van 40+ baarzen, maar ook duidelijk op veel wateren veel minder baars te vangen (zou de meerval, roofblei) hier een reden van kunnen zijn of de vele nieuwe soorten grondels die completen nesten met net uitgekomen jongbroed op eten (de tijd zal het leren) Kleine plugjes en dan vooral rammelaars vaak heet goed op deze baarzen maar shadjes zijn ook niet te versmaden natuurlijk.


In september langs de Maas struinen met een groep.

Winde - Hier ook onder het baarzen met vooral poppers een welkome gast met zijn harde aanbeten, hier ook meldingen van diverse 50+ vissen en dat blijft met licht materiaal een mooie sport hoor.

Roofblei - Nog duidelijk minder dan afgelopen jaar maar als straks wat waterplanten verdwenen zijn zullen ze zich wel weer melden, daar ze nu heel veel tussen de waterplanten jagen op het jongbroed en ons aas laten lopen.

Meerval - Worden er nog redelijk wat gevangen en opvallend veel op veel rivieren en dan meervallen tussen de 40 en 60 cm (dat belooft nog wat) Ook veel karper vissers die melding maken van meervallen onder het vissen op karper van wel soms 5 a 10 per nacht.


Patrijzen hadden ook een goed jaar.

Het is duidelijk dat er verandering is in de soorten vissen die we aankomende jaar gaan vangen (plus of minpunt een ieder zijn eigen mening) Een explosie aan plantengroei in de Nederlandse wateren door het nog jaarlijks helderder wordende water komt daar ook nog bij, en eigenlijk maakt dat nog meer een uitdaging om te blijven zoeken in nieuwe technieken en methodes.

Al met al tot nu toe nog geen slecht jaar. Kijken wat het weer gaat doen maar in ieder geval lekker blijven gaan op de rovers. Veel succes en we zien de foto’s wel binnen komen van jullie vangsten.  Groet Piet.

Veel succes op onze roofvissen en met groet,  Piet.


In de eerste week van juli naar Hitra geweest om eens een echte pure visvakantie te houden met mijn oudste zoon Jos. Vele uren, vooral nachtelijke, gemaakt en het resultaat mag er zijn. 11 soorten gevangen waarvan op de foto's de mooiste...


Vooral de heilbot van 9,5 kg moet verbeterd worden, wat een fenomenale vis is dat! Kortom, enorm genoten,...


...ondanks dat de snelheid van de boot erg tegenviel, hebben we, door veel te experimenteren, verschillende tot de verbeelding sprekende vissen aan de haak geslagen...


...Bij leven en welzijn willen we dit nog eens overdoen dus. Groet Willem de Wit Woerden.


Maandag 22 juli een dagje wrakvissen met de Nautilus. Dertig graden, windstil en leuk gevangen! Groeten, Johan Bakx.


Leuk dagje aan het Zeeuwse strand, 31graden en een mooie haai. Gr. Peter.


Hoi Total Fishing, tijdens het Sharkatag evenement zijn meer dan 200 haaien gevangen. Ik was één van de gelukkige vissers! Een gevlekte gladde haai. Volledige verslag op www.soortenjager..nl Groeten, Frank Habets.


Mijn naam is Peter van der Sluijs uit Spijkenisse en heb een tong van 31 cm gevangen op 20 juli 2013 aan de nieuwe waterweg bij Rozenburg. Groeten, Peter.


Nico van der Veen met zijn nieuwe pr, zeebaars van 80 cm. Groetjes Leon.


In de zomervakantie de zoete rovers voor drie weken verruild voor de zeebaars. En het was genieten! Brute aanbeten en felle runs vanuit de kano. Deze turbo van 87 cm. spande de kroon. Groeten van Wilfred van Nunen.


Op het zoute na vele uren gooien een prachtbaars gevangen! Groeten,Mark Verhoeven.


Zomaar een mooie foto van mijn vismaat tijdens een zeebaars sessie. Gr. Theo van Klaveren.


Bovenaan ging zij eens rustig naar mij kijken.....zou de wind andersom hebben gestaan dan was zij onmiddellijk gevlucht. Foto Jan althof.


Als de zeelten en karpers nog niet willen bijten is het tijd om zelf maar eens frikadellen te bakken...


Later op de avond kregen we nog wel wat aanbeten van mooie grote rietvoorns en wat zeelt, maar als uitschieter een dikke en hoge zeelt van 52cm. voor Robin. Groetjes;  Eddy te Mebel.


Op 23 juli ving ik deze mooie goudwinde van 50 cm met een shadje tijdens het snoekbaarzen op het kanaal. Met vriendelijke groeten, Tibo De Bie.


''De laatste tijd een aantal keren jacht gemaakt op de grote modderkruiper met het schepnet....


...Veel gezonde jonge dieren gevangen maar ook een reus van ruim 29 cm!...


...Groet, Martijn Schiphouwer en Arthur de Bruin (www.ravon.nl).'' Met vriendelijke groet, Martijn Schiphouwer Projectmedewerker Visonderzoek Stichting RAVON.


Hallo TF, vorige week lekker gevist in Nederland, maar ook in Spanje in de rivier achter mijn huis de slag te pakken. Inmiddels komt de ene na de andere barbeel bovenwater.


Het gemiddeld formaat is rond de 40 cm, helaas ook al wat grotere verspeeld! Groeten, Rolf de Jong.


Zonnende Karper. Groeten, Rolf.


Beste mensen bij Total Fishing, zelf vis ik graag al ruim 30 jaar en het grootste gedeelte op karper. Nu heb ik mijn dochtertje van 3 ook enthousiast gekregen om te gaan vissen en dat doet ze dan ook graag zoveel mogelijk. We zijn afgelopen dinsdag 16 juli met zijn tweetjes wezen vissen op voorntjes...

..Mijn dochter Hayley heeft een 3 meter lange telescoophengeltje en vangt daar geregeld mooie ruisvoorns mee. In de sloot bij haar oma zwemmen ook mooie karpers en ze vond het wel leuk om een keer samen met een karper op de foto te staan....

...Oké, ik dus de hele middag proberen om een karper te vangen en steeds lukte het net niet, terwijl zij al een stuk of 6 voorns had gevangen haha. Toen uiteindelijk kreeg ik het toch voor elkaar om aan de oppervlakte een mooie donkere schubkarper te vangen met een korstje brood. Trots met haar vader op de foto en ik natuurlijk ook hartstikke trots op haar. Groetjes vanuit Lelystad, Papa Duncan & dochter Hayley Smit.


Deze volschub spiegelkarper is gevangen in de Buurserbeek nabij Haaksbergen op een broodkorst. Na wat onderzoek schijnt dit een bijzondere karper te zijn. Dus was ik uiteraard blij met deze vangst!! Gr, Remco van Engelen Haaksbergen.


Vandaag te warm voor de roofvis,maar deze karper pakte ik onder het kantje op de lichte penhengel. Gr, Stoffel.


Hallo Total Fishing, hierbij een foto van mijn dikste graskarper ooit en later die week nog eentje. Gevangen met de pen op een korreltje maïs. Groet Mathijs Vermeulen.


Hey TF,afgelopen week een paar keer met een korstje achter de karpers aan met regelmatig een mooie vis. Groeten,Mark Verhoeven.


Beste TF, afgelopen zaterdag een avond wezen statisch karpervissen, een beste weten te vangen met een gewicht van 21pond. Groeten, Marcel.


Een prachtige Brabantse bak, Gr. Johan.


Mijn lunch even inpakken.


Werpen met kleine plugjes levert nu gegarandeerd stevige windes op! Groeten van Wilfred van Nunen.


Echt spectakel. Groeten Hoeben Marc.


Een prachtige visdag! Met vriendelijke visgroet, Martin Brouwer.


Ook nog weer een middagje/avondje op steur gevist.  ´s Middags ging het niet makkelijk in de felle zon....


...Maar tegen de avond kregen we wat meer aanbeten.


...Tegen de schemer kwamen de steuren dicht onder de kant en kon je wachten op een aanbeet. Groetjes;  Eddy te Mebel.


Wat is de natuur mooi als je even de tijd voor neemt. Foto Jan althof.


Weer wezen vissen op de Ebro, wat een mooie rivier is dat toch...


Deze keer wel de meervallen gevangen waar ik voor kwam. 14 stuks waarvan de grootste 1.49m was en 26 kg woog. In oktober proberen een grotere te vangen! Groeten, Rolf de Jong.


Scarlet Mormon - Papilio deiphobus rumanzovia


Met meer dan 30 vissen een zeer geslaagde dag met veel lol en regelmatig 2 vissen tegelijkertijd.  Het waren wel niet de grootste van de dag maar de lol is er zeker niet minder om. Groeten Arie.


Ik was samen met mij vismaat pascal een dagje wezen trollen op de lek en wisten we maar liefst 5 snoekbaarzen een snoek en een baars te vangen. Groet Bastiaan en Pascal.


Ik was samen met mij vismaat pascal een dagje wezen trollen op de lek en wisten we maar liefst 5 snoekbaarzen een snoek en een baars te vangen. Groet Bastiaan en Pascal.


Zon, vissen & vangen...!! Deze snoekbaars ving Arie afgelopen zondag. Lees het nieuwe verslag op het Blog van www.deVisboot.nl


Jaren geleden deed Giel mee aan de jeugdcursus. Nu ging hij een dagje mee achter de rovers aan. Niet zonder succes! Hier toont hij een prachtige riviersnoekbaars.


Een ochtendje met maat Kees in de veenpolder, gewoon voor de sfeer ( 2 snoekjes en een baarsje en 2 mooie reeën), en een namiddagje IJssel vlakbij "Hofmans Hofje". Met 28 grdn en 1 aanbeet, wel een beste: mooie snoekbaars op de Aruka! Groet, Vincent Lelystad.


Bij deze nog maar eens een paar foto's van een dagje vissen als pro-staffers van Alumacraft , samen met Fred naar de rivier geweest met tropische temperaturen...


...De vangsten waren zeer goed te noemen. Buiten 2 grote roofbrasems wisten we 1 snoek van 1 meter te vangen enkele mooie baarzen en meer van 35 snoekbaarzen, dit zijn de mooiere dagen van onze hobby. Groeten Arie en Fred.


Hier de andere English guy. Steven Cash. Ook zijn snoekbaars mocht er zijn. Verder vingen ze samen nog roofblei en nog meer snoekbaarzen op de 3e en laatste dag was de wens een Nederlandse snoek en dat met die hitte. Ook dat wonder voltrok. Met vriendelijke groeten Pim Busker.


Beste Total Fishing. Afgelopen week had ik twee Engelsen heren bij me aan boord. En wat een hitte brachten ze mee. Ze hadden nog nooit aan een verticaal hengel beet gehad. Een spinhengel niet gebruikt met kleine pluggen. Wat een mooie dagen heb ik met deze mannen gehad. Hier Graig Botterill met een zeer fraaie snoekbaars. Gr. Pim Busker Dutch fishing Adventures.


Snoekbaars op de spinnerbait. Gr. Mark Houben


Beste T.F. Door het warme weer vooral veel in het water gezeten. Toch nog enkele vissen weten te verleiden waaronder een zeer mooie snoekbaars van 89 cm, verder nog een mooie metersnoek gelost. Gr, Kristof.


Dit lieverdje moet ik nog even opzoeken. Foto Jan Althof.


Deze snoek is gevangen in de Ramsbeek te Eibergen. Lengte was ca. 80cm. Gebruikt kunstaas was een gunkishad. Gr, Remco van Engelen Haaksbergen.


Ondanks harde wind en zelfontspanner aardig plaatje! Groet Michael.


Beste T.F, door het warme weer vooral veel in het water gezeten. Toch nog enkele vissen weten te verleiden waaronder een zeer mooie snoekbaars van 89 cm, verder nog een mooie metersnoek gelost. Gr, Kristof.


In totaal een 30 tal vissen, waaronder een paar snoekjes...


...Met vriendelijke visgroet Martin Brouwer.


De derde en laatste visdag voor mijn Engelse gasten. Om 6 uur al op het water. Ze zagen graag nog een snoek in de boot. Dat werd een flinke opgave. De eerste uren geen actie gezien.

Toen naar een diepere kuil gevaren en daar langzaam 2 Real Eel shads van Savagegear op 50 grams jigkoppen getrold met de elektromotor. Na een half uur deden twee volwassen mannen een vreugde dansje in de boot. Een vette metersnoek en gelijk zijn record voor Craig Botterill. Groeten Pim Busker. Dutchfishingadventures.com


Hier nog wat foto's van de voorbije vakantie periode. Baarzen waren goed los, alle rovers in het algemeen wel. Pr. verbroken met een snoek van 123 gevangen aan de Hi dep van River2sea Bijzonder was ook de baars op de popper Bubble walker van River2Sea, echt spectakel. Groeten Hoeben Marc.


Dit kun je verwachten als een zwaan haar jongen verdedigd. Gr.  Visgids Johan.


Bij deze nog maar eens een paar foto's van een dagje vissen als pro-staffers van Alumacraft , samen met Fred naar de rivier geweest met tropische temperaturen. De vangsten waren zeer goed te noemen. Buiten 2 grote roofbrasems wisten we 1 snoek van 1 meter te vangen enkele mooie baarzen en meer van 35 snoekbaarzen, dit zijn de mooiere dagen van onze hobby. Groeten Arie  en Fred.


Dikke baarzen grootste 47cm. Met vriendelijke visgroet, Martin Brouwer.


Zaterdag weer eens gaan baarzen op het grote water....


....Vangsten waren redelijk goed, enkel met pluggen gevist op het ondiepe water....


....Verschillende baarzen op de Biggie smalls van River2Sea gevangen...


Ook Marc wist wat baarzen op de Biggie van River2Sea te vangen...


...Groeten Hoeben Marc.


Snuitvlieg..............


 Het was hard werken om maar überhaupt een aanbeet te krijgen van een rover. Toch maakte een paar mooie roofbleien veel goed. Mvg, Marcel de Ruyter.


Stefan met zijn eerste roofblei ooit een dikke zeventiger. Gr. Visgids Johan.


Op de Bubble walker van River2Sea, echt spectakel. Groeten Hoeben Marc.


Hallo Total Fishing lezers,afgelopen maandag ben ik samen met Jan achter de baarzen aan gegaan. Binnen de 10 minuten kreeg ik een klap op de hengel. Na een prachtige dril mocht ik poseren met deze roofblei van 80 cm. Een nieuw PR voor mij. Gr. Mario van Engsbergen.


Beste TF, afgelopen weekend met de roofvisclub een weekendje de rivieren bezocht. Het was hard werken om maar überhaupt een aanbeet te krijgen van een rover. Toch maakte een paar mooie roofbleien veel goed. Mvg, Marcel de Ruyter.


 Als toetje op een super dag nog een roofblei van 75 cm die met een enorme dreun op de hengel de molen liet gieren….


...kortom een prachtige visdag! Met vriendelijke visgroet, Martin Brouwer.


Beste Total Fishing, de afgelopen weken zijn de roofblei vangsten voor Thomas en mij erg goed geweest...


...het gebruik van vibration lures was wederom erg succesvol, met name de TwinVibe werkte erg goed...


Nadat ik de laatste jaren meerdere vissen van 79 cm en een vis van 79,5 cm had gevangen kwam ik maar niet over die magische grens van 80cm heen.


Maar vorige week was daar dan die langverwachte vis van 80+. Yes! Groetjes, Hennie Smits.

Deze keer de nominaties voor de zeebaars van Mark, karper van Hayley en Johan, de snoek van Mark en de roofblei van Hennie en Martin. Van harte gefeliciteerd!

Shimano Europa stelt een fraaie prijs ter beschikking voor de categorie:

Witvis - Zeevis - Snoek - Snoekbaars - Baars - Karper - Roofblei - Jeugd - Vrouwelijke sportvisser - Vliegvissen en Natuur.

LET OP: Vangstberichtenfoto’s versturen naar Total Fishing

Het kan af en toe wel eens gebeuren dat opgestuurde foto’s voor de Actuele Vangstberichten niet of gedeeltelijk binnenkomen op de redactie van Total Fishing. Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen, vragen we u op de volgende dingen te letten:
  • dat een e-mailbericht niet zwaarder is dan ca. 5 Mb,
  • heeft u meerdere afbeeldingen die u wilt insturen, verstuur ze dan per stuk en niet allemaal tegelijk in 1 e-mailbericht.
Zijn uw ingezonden vangstmeldingen dus niet geplaatst en bent u wel in de veronderstelling dat ze bij ons binnengekomen zijn, stuurt u ons s.v.p. een mailtje met alleen tekst!

Heeft u ook een leuke foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 650 pixels breed, ca. bestand van minimaal 150 kb. Groter mag wel, liever niet kleiner. Zorg dat de foto in ieder geval scherp is en niet te klein van formaat!

Vergeet niet uw naam en de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Ook leuk voor de lezers is te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad. Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst. Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!



Reglement en voorwaarden!! (Voor het laatst aangepast op 28 augustus 2007). Iedere week kiest de redactie van Total Fishing er een aantal foto's uit die het predicaat “Vis van de Week” krijgen. Dat kunnen die week bij veel inzendingen van zeer hoge kwaliteit, eventueel ook meerdere foto’s zijn. Aan het einde van het seizoen (na 31 maart van ieder nieuw jaar) worden alle “Vis van de Week” foto’s opnieuw in de verschillende categorien gepubliceerd, waaruit dan door de lezers van Total Fishing de mooiste in elke categorie gekozen kan worden.

De winnaars krijgen van Shimano een uitnodiging voor een bezoek aan het Europese hoofdkwartier in Nunspeet en de daarbij behorende prijsuitreiking. Ook krijgen de winnaars een prachtige herinneringsbokaal die door Total Fishing in iedere categorie ter beschikking wordt gesteld.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -