30+ kabeljauw bij Nappstraumen Lofoten Noorwgen

Persbericht Cordes Travel

30+ kabeljauw bij Nappstraumen Lofoten Noorwegen

Na een drukke beurs met veel interesse voor onze visreizen en zelfs boekingen voor Florida, Noorwegen en IJsland, kunnen we spreken van een groot succes. Tevens was er heel veel interesse in de nieuwe hengels van Penn, de nieuwe serie Regiment en de nieuwe Conflict molens zijn zeer in trek bij de Noorwegen, Denemarken en IJsland vissers. 
 
Uiteraard vissen Linda en ik ook met Penn en onze voorkeur gaat uit naar de Penn Regiment Halibut, Penn Heavy Pilk (lichte visserij) en voor het zware werk nemen we de Penn Conflict 6000 molen of de Penn Fathom 25 reel, beide gevuld met 20 en 25/00 Spiderwire lijn.
 

26,8 kilo.
 
Voor deze visserij moet ons materiaal top zijn en kunnen we niets aan het toeval overlaten en kunnen we alleen ons 'werk' doen met goed 'gereedschap'.
 

22.4 kilo.
 
Maar nu weer terug op kantoor en vol aan het werk met e-mails en de vangstberichten uit Nederland, België, Noorwegen en IJsland op www.zeevisland.com 
 

25,5 kilo.
 
We kregen twee weken geleden weer mooie foto's toegestuurd, prachtige dikke kabeljauwen bij Nappstraumen op de Lofoten, topvangsten met als klapper een hele dikke kabeljauw van 30,8 kilo!
 

Weer een zware kabeljauw.
 
Andere vangsten waren allemaal tussen de 20 en deze 30kg en dan spreek je toch echt over mooie vissen. 
 

25,8 kilo.
 
Veel vissers denken dat deze alleen in het hoge Noorden te vangen zijn, maar je ziet, ze zwemmen ook bij de Lofoten. Beste kunstaas voor deze dikke kabeljauwen in IJsland en Noord Noorwegen zijn toch wel weer de grote Big Bobs van Kinetic. Deze kun je oa aanschaffen bij www.robbyfish.be, bij www.avicentra.nl en bij www.ahoy-hengelsport.nl waar je ze ook online kunt kopen.
 

25 kilo.
 
Dat Nappstraumen populair is en een goed visgebied is blijkt wel uit de boekingen voor 2014 en 2015. Dit jaar gaan er maar liefst 68 sportvissers via Cordes Travel naar Nappstraumen en voor 2015 zijn er ook al 10 groepen geboekt.
 

28,9 kilo.
 
Daaronder zitten de mannen vd 'Kabeljoekels', de 'Seawolves' en een flink aantal vaste gasten zoals Teun, Jan, Walter en al hun vismaten, deze gaan dit jaar eerst naar IJsland gaan maar volgend jaar Juni mee gaan naar het Penn Nappstraumen Festival.
 

30,8 kilo.
 
We hebben trouwens nog voor het Penn Nappstraumen Festival September 2015 nog 1 huis vrij, dus wil je mee wees er snel bij, ook voor het Penn IJsland Festival Augustus 2015 hebben we nog 2 huisjes vrij, dus wees er snel bij als je deel wilt nemen aan deze speciale festivals.
 
Voor vragen en meer informatie: www.cordestravel.nl of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De haken en ogen van een Noorse vistrip (17)
Marc Borst -