vismaat omgeving Dordrecht
mijn naam is Mark, 48 jaar, getrouwd, vader van 3 tienerzoons en werkzaam bij defensie. Ik ben al fanatiek sportvisser vanaf mijn prille jeugd. Mijn voorkeur ligt voornamelijk bij het vissen op roofvis (snoekbaars, baars en roofblei) maar ook vissen met een vlok op harder of winde vind ik erg leuk. Vliegvissen/binden doe ik daarnaast ook al vanaf mijn 11e maar de laatste jaren dan voornamelijk in het buitenland. Ik ben in het bezit van een leuke visboot, met een vaste ligplaats maar met ook een goede trailer.
Omdat mijn kinderen inmiddels al weer wat ouder zijn heb ik weer meer tijd om me met vissen bezig te houden. Helaas ben ik jaren geleden mijn vaste vismaat kwijt geraakt. Ik vis daarom meestal alleen maar ik zou graag weer eens regelmatig met iemand samen vissen. Laat wat van je horen als het je leuk lijkt een keer samen te gaan vissen.
Mark Hoddenbach, .(JavaScript must be enabled to view this email address), Dordrecht, 25/05/2019

REAGEER

Gravatar
jan zweekhorst
.Sprundel bij etten-leur

Beste Mark , ik ben een enthousiast snoekbaarsvisser en zou graag eens een dagje willen snoekbaarzen. ik ben altijd leraar geweest en ben met pensioen. misschien vind je me te oud , dan moet je mij maar overslaan. Heb je wel interesse dan hoor ik het wel. groet, jan. 06-49140651.

  • 8 months and one day geleden
Gravatar
Yilmaz
.Dordrecht

Hoi beste mark, ik woon ook in dort in het centrum en vis bijna dagelijks op roofvis met kunstaas. Heb zelf ook een boot waar ik wel mee vis. Ik ben 34 jaar en vis al vanaf mijn 10 jaar lijkt het je leuk om een keer af te spreken kan je me een appje sturen of een berichtje. Mijn nummer is 0641239887 we kunnen indien het je wel leuk lijkt zowel vanaf de kant als boot vissen. Ik ken alle goeie stekken van dort en omstreken.

  • 7 months and 3 weeks geleden
Gravatar
Kevin van walderveen
.Ridderkerk

We kunnen wel lekker de oude maas op met de boot, op snoekbaars etc.

  • 6 months and 3 days geleden
Gravatar
Kevin van walderveen
.Ridderkerk

Dan gaan we de oude maas op met de boot op snoekbaars
Etc.
0618890516

  • 6 months and 3 days geleden
Gravatar
Kevin van walderveen
.Ridderkerk

Dan gaan we de oude maas op met de boot op snoekbaars etc.
0618890516

  • 6 months and 3 days geleden