veteranen gezocht met liefde voor vissen
zijn er hier veteranen met passie voor vissen. welke vis discipline maakt niet uit. of vissers die interesse hebben om een visreis willen doen naar het buitenland (predator, deep sea) amazone brazil, azie, africa, snoekvissen ierland of zweden, .....alles is mogelijk.

ik ben een bescheiden veteraan 8jr commando en 5jr speciale eenheid politie. onderscheiden en als luitenant afgezwaaid. begin 40.

ben altijd geïnteresseerd in leuke aardige open minded mensen te leren kennen. woon momenteel in Antwerpen.

veteraan, .(JavaScript must be enabled to view this email address), antwerp, 23/02/2019

REAGEER

Gravatar
Ron Smits
.Essen

Wij gaan de laatste week van april naar de camping in Spodsbjerg om de zeeforel te vangen.

  • one year and one month geleden
Gravatar
Pêcheur
.Anvers

Hallo Ron bedankt voor uw reactie. Momenteel zit ik nog met een blessure thuis... ga komende maanden eerst nog dichterbij vissen, hopelijk in mei juni ben ik aan de betere hand. Daarna hoop ik een of meerdere leuke vissers te kunnen bijeen krijgen om ergens te gaan vissen. Bedankt voor uw reactie alvast.

  • one year and one month geleden
Gravatar
pieter leemans
.venusstraat 39 oelegem

Hallo, wij zijn een gezelschap van meestal 8 personen die regelmatig naar buitenland gaan zeehengelen. Hebben nog wel een plaats vrij zeehengelen te Hirtshals DK van 14 april tem 21 april 2019. Totaal formule, ganse week verblijf op grote comfortabele Noorse kotter voorzien van 8 kajuiten (koozy stapelbedden, berging en san.), 2 douches, 2 toiletten en gezellige leefruimte met WIFI en TV, vriesfaciliteiten aan boord en hengelshop rechtover de aanlegplaats aan de kade. Dagelijks zeevissessies van 7.00 tot 16.00 op dit top zeewaardige met alle veiligheidsnormen sportvishengelschip en gaat veilig na elke vissessie terug in de binnenhaven onder zeil. Alle maaltijden voorzien op het schip: ontbijt, lunch en warm diner, koffie / dranken en versnaperingen aan democratische prijzen. De havenstad is op wandelafstand per direct bereikbaar (winkels / horeca). Totale reisduur - heen en terug 8 dagen voor de prijs van 1125euro/p. incl. reiskosten, excl. eigen verbruikskosten. Voel je geroepen om een luxe hengelreis te ondernemen, ontvangen we je graag met een warm welkom. Dit is echt een Top hengelreis, gewoon lekker relaxen en je ding doen, je wordt op je wenken bedient en vertoefd in een hechte warme groep. Namens, Dre, Flor, Hartmut, Henk, Jan, Jan, Jo, Kristof, Patrick, Pieter, Toon en Wolfgang (jaja... zijn internationaal gezelschap van B-NL-D geworden door de jaren heen.)
Sportieve hengelgroet,
Pieter-man

  • one year and one month geleden
Gravatar
Pêcheur
.Antwerp

Hallo pieter L., bedankt voor uw reactie. Momenteel zit ik nog met een blessure thuis... ga komende maanden eerst nog dichterbij vissen, hopelijk in mei juni ben ik aan de betere hand. Daarna hoop ik een of meerdere leuke vissers te kunnen bijeen krijgen om ergens te gaan vissen. Hoogstwaarschijnlijk zit ik van de zomer in zuid frankrijk en ga ik daar vissen. Maar Bedankt voor uw reactie alvast.

  • one year and 4 weeks geleden
Gravatar
Gerard
.Naaldwijk

Beste heer wij gaan 26 nov vissen in Guinee bissau en we zoeken nog een visser erbij .wij vissen vanaf eiland Kere waar ik al vorig jaar ook ben geweest wat een super visserij was ik hoor graag van u .
Mijn tel. 0644092688 vr gr

  • one year and one week geleden
Gravatar
Pecheur
.Antwerp

Geachte Hallo Gerard kunt u mijn meer informatie sturen via mail svp? .(JavaScript must be enabled to view this email address). alvast bedankt. Cordialement,

  • one year and one week geleden