Roofvisboot te koop
Zeer complete roofvisboot te koop!! Dit gaat het liefst als set weg. Losse verkoop bespreekbaar. Set is zonder trailer. Richtprijs €4800

Vanwege tijdsgebrek verkoop ik mijn QuickSilver 410 visboot. Dit is een zeer complete en betrouwbare set. De boot is zo omgebouwd zodat je als roofvisser van alle gemakken bent voorzien. Hieronder een opsomming van wat je koopt;

Boot - QuickSilver 410. Aluminium. Omgebouwd naar roofvisboot. Helemaal bedekt met tapijt en met veel opbergruimte. Stabiel schip waar je makkelijk met 2 man in kan vissen. Boot is voorzien van 2 leren stoelen die je heel makkelijk kan demonteren. Ook is er een handig schakelpaneel gemonteerd waar je alles op kan bedienen en met 2 usb aansluitingen.

Motor - Mercury 8pk 2takt. Betrouwbare en stille buitenboordmotor. Trekken en lopen. Schakelt op de knuppel en knuppel is verlengd. Ideaal voor het trollen en sowieso handig om snel te schakelen.

Zeil - Zo goed als nieuw zeil. Waterdicht en makkelijk te monteren. Handig omdat het zeil is voorzien van elastiek waardoor hij goed blijft zitten.

Fishfinder - Lowrance Hook7 met transducer. Werkt top en is erg gemakkelijk in gebruik.

Elektromotor - Minn Kota Terrova 55lbs/12 volt en met gps. Dit is de must have voor de roofvisser. De elektromotor is als nieuw en 2x gebruikt.

Accu’s - de elektromotor draait op een zo goed als nieuwe gel accu. Voor de fishfinder is er ook een accu aanwezig.

Interesse? Of wil je foto’s zien? Stuur me een appje - 0634704932
Jesse van Huisstede, .(JavaScript must be enabled to view this email address), Weesp, 27/07/2020

REAGEER