Amerikaanse visboot
Hallo allemaal,

wie van jullie heeft ervaring met de amerikaanse visboten o.a. skeeter, nitro, stratos , enz .
ze worden inmiddels aangeboden in nederland en ik ben benieuwd of er iemand weet of deze geschikt zijn voor onze wateren .
Ik zal er voornamelijk mee op roofvis gaan op de grote rivieren .Weet ook iemand hoe het staat met de kwaliteit van de aangeboden boten .

Ik hoor graag jullie ervaringen
dop, emmen, 22/01/2008

REAGEER

Gravatar
Mario
.

Hallo ik heb mijn Alumacraft verkocht voor een nieuwe Nitro 901CDX bass boot.Ik ben er ook een tijd mee bezig geweest 2 keer naar Bouwknecht(Smilde) gereden die heeft er altijd staan en is er goed van op de hoogte.In Amerika zijn het de top van de visboten waarom zou je er niet kunnen vertikalen.Ik ben er zelf ook goed van op de hoogte ,er is geen enkele alumium boot die de vaareigenschappen heeft van de bass boten .in Amerika vissen ze op de grote meren en hebben ook veel wind en golven.De meeste zeuren dat je met een bass boot hier niet kan vissen of varen dikke zever .Mijn nieuwe Nitro boot is hoger dan mijn Alumacraft.Mijn boot is nu 3 weken oud en de motor wordt binnenkort gemonteerd.Als je vragen hebt email:mario.nisol@telenet.be

  • 15 years and 10 months geleden
Gravatar
Sylvan sportroller
.

Nou Mario,
dat is echt een heel mooie boot! Ik ben er op het water overigens nog nooit een tegengekomen.
Ik kan me echt niet voorstellen dat dit geen topboot is, want die amerikanen weten echt wel wat goed en slecht is. De meeste technieken komen in oorsprong toch ook echt bij de yanks vandaan.

  • 15 years and 10 months geleden