Zo kan het ook!

Zo kan het ook!

Veel sportvissers zouden hun vakantie het liefst combineren met een goed viswater, mooie natuur en leuke vangsten. De familie Filipovic zit momenteel in Zweden in de nabijheid van het Trosa Fishing Camp.  Ze vermaken zich daar uitstekend in de schitterende natuur en houden op deze wijze daar een erg leuke gezinsvakantie, waar ieder lid van het gezin zich goed in kan vinden.


Srdjan zegt daarover: “Ik weet dat mensen vaak gaan vissen in Zweden in een andere periode, en dat veel mensen liever de  zon opzoeken in het zuiden maar wij hebben schitterende zonnige (kleine) week in Stockholm gehad, met leuke visdagen op het meer Sibbo”


Natuur, weer en gids waren fantastisch, en vangsten met 12 vissen (5 snoeken, 5 snoekbaarzen en 2 baarzen), en nog 8 “missers” (20 beten in 5 uur tijd de eerste keer) waren ook heel tof. Geen grote vissen, maar konstante actie – voor het sportvissen met kinderen echt belangrijk.


Topper was Salmo Fatso 10 cm in natuurlijke kleuren, zelfs de baarzen werden daarmee gevangen. Hierbij alvast enkele foto’s


De vissen die we vingen zagen er supergezond uit


Geweldig genieten met het hele gezin!


We vingen in een paar uurtjes maar liefst 5 snoekbaarzen!



Met vriendelijke groeten!
Familie Filipovic


ANDEREN LAZEN OOK