Zicht op zeebaars 217 Geslaagde Visma!

Zicht op zeebaars 217 

Geslaagde Visma! 

Door Joop Folkers

Eindelijk weer eens positief nieuws als het over de Visma gaat. Zowel de bezoekers als de winkeliers waren dik tevreden en het was dan ook gewoon weer eens ouderwets gezellig. In de Ierse pub was het met een heerlijke Murphys of Guinness dik in orde. Tel daar de fantastische livemuziek bij op en je had alle ingredienten om eens lekker uit je dak te gaan!

De lezingen in de schitterende Totalfishing stand werden keer op keer zeer druk bezocht! Onze Frans/Ierse Pascal zorgde op de stand geheel gratis voor de nodige lekkere risotto met garnalen en mosseltjes. Kortom het was in één woord het was een grandioze 'happening'!

Volgend jaar zijn we dan ook zeker weer van de partij! Zelf heb ik twee weken geleden een mijlpaal bereikt door mijn eigen site 'de lucht in te sturen'. Gezien de vele leuke reacties op facebook een goed idee!

Je kunt op deze site werkelijk alle informatie en vinden over mijn zeebaarsworkshops voor de komende maanden. Ook staan er veel foto’s die zijn gemaakt tijdens mijn workshops!


Daar doe je het allemaal voor!


Salt'n'pepper, effectief!


Klein kunstaas was een must!


Op de gebonden jigkop!

Uiteraard vindt je ook de nodige info over het gidsen met mijn boot in het zeebaarsrijke Europoortgebied.

Ik wil de site werkelijk up to date houden en zal, zodra er nieuwe foto’s zijn, jullie mee laten genieten van dat wat zich afspeelt in ons visgebied!

Geinteresseerd, kijk dan effe op www.zeebaarsworkshops.net  

Stekel ze,
The Bass Whisperer
Joop.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -