image description

Zicht op zeebaars 417: Niet verwacht maar toch gekomen!

Zoals ik vorige week al aangaf had ik best nog veel vertrouwen in de vangsten van de komende 3 weken. Eerst leek het seizoen als een nachtkaars uit te gaan maar ineens trokken de vangsten behoorlijk aan.


Mooie dikke najaarsbaarsen. Super gezond supersterk!


De boot visserij was perfect de afgelopen week

Zowel tijdens mijn workshops als individuele   kantvisserij stegen de vangsten ver boven de verwachtingen. Met regelmaat vistten we ons ruim door de dubbele cijfers! Ook de bootvisserij leverde het ene na het andere spektakel op. Niet alleen grote aantallen maar bovenal supermooie 70 en 80ers konden nauwelijks van ons kunstaas af blijven. De ene na de andere snoeiharde aanbeet werd gevolgd door gierende slips.

Kortom eindelijk weer eens zo'n ouderwetse "zeebaars bonanza" ! Ik gok dat we vanaf nu nog 2 weken kunnen genieten van deze super sport. Dus wie weet sta ook jij de komende dagen nog een keer met een angstig krom getrokken hengel en een "rokende" slip.


Ook tijdens mijn workshop werden er regelmatig mooie baarzen gevangen!


Ook Susan verbeterde haar pr met een dikke 60er

Hierbij wil ik alle deelnemers aan mijn workshops bedanken voor de gezellige momenten aan het water. Top dat jullie me nog steeds regelmatig leuke vangstberichten vanuit het hele land toesturen. Normaliter start ik rond half mei 2021 weer met een nieuwe serie workshops. Maar daar kun je uiteraard rond half april weer alle nieuwtjes over lezen op TF.

 

Stekel ze,

The Bass Whisperer. 

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Kansen voor Oranje damesequipe op WK Dobbervissen
Willem Moorman -
image description
Speed of Slowmotion: deel 2
Willem Moorman -