image description

Zicht op zeebaars 404

Zo eindelijk wist ik van de week na 10 maar liefst 10 blanks eindelijk mijn eerste zeebaars vanaf de kant te verleiden. Oke ik had dan wel 5 mooie aanbeten maar wist er niet een te verzilveren. Maar na een dikke boem en een leuke dril kon ik nummero kon voor de camera houden.

Ook daarna ving ik nog een aantal baarzen maar het ging op een enkele uitzondering na op scholenbaarsjes. Maar goed je moet maar denken dat het iedere dag beter wordt! Verreweg de mooiste baars werd gevangen door oud cursist Edwin. Deze beauty was 74 cm en had een geschat gewicht van 9 pond. Uiteraard werd deze  "kuitfabriek" na een aantal foto's weer  netjes teruggezet in zijn element.

Kortom de kans op een mooie vis wordt iedere dag groter. Ik start as zaterdag weer met mijn zeebaarsworkshops. Wil ook jij de kans maken om je eerste zeebaars uit kunnen drillen schrijf je dan in voor zo'n leerzame, gezellige cursus. Indien nodig zorg ik geheel gratis voor het hengelmateriaal. Het kunstaas is tijdens de clinics ook volop gratis aanwezig. Kijk voor meer meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net  of stuur me even een mailtje joopvis@caiway.nl bellen kan natuurlijk ook. 0031(6)2001 6129

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK